Χαρίσης: «Θέλω να συνεχίσω στην Α.Ε.Ο.»

0

«Θέλω να συνεχίσω στην ομάδα και να βοηθήσω την προσπάθεια της Α.Ε.Ο. στην α’ κατηγορία. Αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από μένα…» θα τονίσει χαρακτηριστικά ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ορχομενού Παναγιώτης Χαρίσης μιλώντας στο stereasports.

Με 26 γκολ μέχρι στιγμής συνολικά (21 στο πρωτάθλημα) ο Παναγιώτης Χαρίσης βοήθησε και αυτός έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να επανέλθει στην α’ κατηγορία Βοιωτίας.

Ο 23χρονος φορ (13/12/1994) «έκλεισε» το… ματάκι στη διοίκηση της ομάδας η οποία απ’ ότι φαίνεται θα τον… «καπαρώσει» και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

«Αποφάσισα να γυρίσω στον Ορχομενό γιατί η προσέγγιση από τη νέα διοίκηση ήταν αυτή που περίμενα. Διαπίστωσα ότι υπήρχε προοπτική και φιλοδοξία για το καλύτερο. Κι έτσι ήρθα κι εγώ να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια που ήταν πέρα για πέρα συλλογική» θα μας πει ο Παναγιώτης Χαρίσης απαντώντας στη συνέχεια και σχετικές ερωτήσεις.

Για το που μπορεί να φτάσει η Α.Ε.Ο.:

«Νομίζω ότι η ομάδα έχει τα φόντα να φτάσει σε λίγα χρόνια και στη Γ’ Εθνική. Υπάρχει υποδομή και προοπτική. Βλέπω μια πολύ καλή διοίκηση και αυτό που έχει σκεφτεί θα το υλοποιήσει. Η Α.Ε.Ο. δεν έχει θέση στα τοπικά πρωταθλήματα».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

‘Ήταν ένα μέτριο σε γενικές γραμμές πρωτάθλημα. Υπήρχαν 4 καλές ομάδες αλλά στη συνέχεια ξεχώρισαν άνετα οι δυο που ανέβηκαν. Όταν έχεις καλή ομάδα με πλούσιο ρόστερ σε αυτές τις κατηγορίες ξεχωρίζεις αμέσως».

Χαρίσης1

Για το κλίμα στην ομάδα:

«Ήταν πολύ καλό. Υπήρχε άψογη συνεργασία διοίκησης, προπονητή και ποδοσφαιριστών. Η διοίκηση ήταν κοντά μας σε κάθε στιγμή μας ενώ υπήρχε πολύ καλό κλίμα και στα αποδυτήρια και αυτό ήταν το πιο σημαντικό».

Για τον κόσμο της ομάδας:

«Μας βοήθησε ο κόσμος σε αρκετά παιχνίδια. Οι φίλαθλοί μας καταλαβαίνουν την προσπάθεια που γίνεται και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει περισσότερο και στη συνέχεια».

Για τον προπονητή:

«Πολύ καλός και έμπειρος. Φέτος φάνηκε η δουλειά που έκανε μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι θα φανεί περισσότερο και στο μέλλον».

Για τις προσωπικές φιλοδοξίες:

«Όπως κάθε νέος ποδοσφαιριστής έτσι κι εγώ έχω τις δικές μου φιλοδοξίες. Δεν θα ήθελα να παραμείνω σε αυτές τις κατηγορίες. Προσπαθώ, δουλεύω πάρα πολύ και σε ατομικό επίπεδο και θα ήθελα κάποια στιγμή να αγωνιστώ και επαγγελματικά. Άλλωστε γι’ αυτό αγωνίζομαι. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και ευελπιστώ να τα καταφέρω»

Και το δικό του μήνυμα:

» Η Α.Ε.Ο. έχει αρχίσει να παίρνει το δρόμο της. Πρέπει όλος ο Ορχομενός να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από πέρυσι. Να έρθουν όλοι κοντά μας και η ομάδα πιστεύω ότι θα τους ανταμείψει και με το παραπάνω»

 

Comments are closed.