Ανιγκό: “Μετά το Πάσχα θα δούμε εάν θα συνεχίσω”

0

Ο Γάλλος τεχνικός των Βοιωτών, Ζοζέ Ανιγκό, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα και ξεκαθάρισε ότι μετά το Πάσχα θα συζητήσει με τη διοίκηση των “πρασίνων” το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα.

cbk1

cbk

“Σήμερα το αποτέλεσμα είναι μυστήριο, γιατί πήραμε έναν βαθμό από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός έπαιξε μόνο στο δεύτερο μέρος και αυτό μας διευκόλυνε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού πολύ εύκολα. Σήμερα είμαι χαρούμενος από την ομάδα, γιατί διαπιστώνω ότι προοδεύει παιχνίδι με παιχνίδι. Η ομάδα αλλάζει χαρακτήρα σιγά-σιγά και είμαι σίγουρος ότι τη νέα σεζόν θα είμαστε καλύτεροι ως ομάδα”, υποστήριξε σε αρχική του τοποθέτηση και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις:

– Είδαμε μερικά νέα πρόσωπα. Μείνατε ευχαριστημένος από την απόδοσή τους. Θα δώσετε ευκαιρίες εώς το τέλος της σεζόν και σε κάποια παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο;

“Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Και ο Καλτσάς που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο. Σίγουρα θα τους δώσω χρόνο στη συνέχεια. Έχουν καλούς χαρακτήρες, έχουν καλό πνεύμα και ομαδικότητα και θα συνεχίσει να υπάρχει αυτό στην ομάδα”.

– Θεωρείτε ότι σωθήκατε σήμερα στην πραγματικότητα;

“Πιστεύω ότι είχαμε σωθεί πριν από αυτό το ματς και για αυτό παίζουμε πιο απελευθερωμένα και καλύτερο ποδόσφαιρο”.

– Η επόμενη μέρα για εσάς στην ομάδα ποια είναι;

“Για τη νέα χρονιά; Δεν ξέρω. Είμαι επαγγελματίας προπονητής. Δεν έχω μιλήσει με τη διοίκηση. Ίσως μιλήσω μετά το Πάσχα και τότε θα δούμε αν θα συνεχίσω”.

cbk1

– Θα σας άρεσε να μείνετε;

“Γιατί όχι στον Λεβαδειακό; Θα μιλήσω με τον πρόεδρο, πρέπει να μιλήσω και με την οικογένειά μου, γιατί είμαι μόνος μου στην Ελλάδα. Δεν ξέρω, ειλικρινά δεν ξέρω. Όταν θα μιλήσω με τον πρόεδρο, θα πάρουμε και τις αποφάσεις μας”.

cbk

Comments are closed.