«Μείναμε στη Γ’ Εθνικά αλλά θέλουμε και γήπεδο Γ’ Εθνικής»

0

Ενα βημα πιο μπροστα από την επίτευξη της παραμονης του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ στην Γ ΕΘΝΙΚΗ κανει ο Διστομιτης δημοσιογραφος και φιλαθλος της Ομαδας Λουκας Δημάκας, θετοντας ένα ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ που φαινεται απασχολεί την μαρτυρική κωμόπολη:

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣ,ΓΗΠΕΔΟ προδιαγραφων Γ ΕΘΝΙΚΗΣ.

Εγραψε λοιπόν στο προφιλ του στα ΜΕσα Κοινωνικης Δικτυωσης, θυμίζοντας και μια συνεντευξη που ειχαν δωσει μαζί με τον Πρόεδρο του Αμβρυσσεα Ηλία Καβαλαγιο, στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8 πριν ενα χρόνο. Τα όσα είπαν τοτε ειναι σχεδόν όλα παλι αιτήματα.

Ελπίζουμε η ΠΟΛΙΤΕΙΑ σε όλες της τις μορφες να βαλει το χερι στην τσεπη και να υλοποιηθουν οι υποσχέσεις.

Εγραψε λοιπον ο Λουκας Δημάκας:

<< ΜΕΙΝΑΜΕ Γ’ ΕΘΙΚΗ, ΑΛΛΆ ΘΈΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΉΠΕΔΟ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ!!!

Κέρδισε 3-1 ο Αμβρυσσέας το Βελούχι Καρπενησίου και παραμένει στην Γ’ ΕΘΝΙΚΉ!
Το ματς αυτό πάει πέρασε (αν και χτυποκαρδίσαμε αγρια στο 1-1,αφού η μπάλα δεν ήθελε να μπει μέσα!) ωστόσο το ζήτημα της ομάδας παραμένει το ΊΔΙΟ, όπως ΠΡΙΝ ΈΝΑ ΕΤΟΣ: ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΙΠΈΔΟΥ Γ’ΕΘΝΙΚΗΣ!!Για αυτό τα ΜΠΡΆΒΟ για την παραμονή είναι ΔΊΠΛΑ και ΤΡΙΠΛΑ σε παικτες,τεχνικούς και διοίκηση που έκαναν το καθήκον τους!!!Ιδίως συγχαρητηρια ανηκουν στον Πρόεδρο Ηλία Καβαλαγιό που ΈΓΚΑΙΡΑ είχε θέσει το θέμα στους αρμοδίους! ΠΟΛΥ ΈΓΚΑΙΡΑ! Αλλά ελάχιστα έκαναν!
Διαβάστε και ακουστε πιο κάτω τι είχε πει ο Ilias Kavalagios στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, την πιο ισχυρή φωνή στα αθλητικά στην Ελλλαδα για το γήπεδο! Ας τον ακούσουν έστω τώρα οι αρμόδιοι για να έχουμε γήπεδο τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ!
Είναι 6 μήνες!!!
———————-
ΕΔΩ διαβάστε σε περίληψη ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΗΛ.ΚΑΒΑΛΑΓΙΟΣ ΣΤΙΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 ΣΤΗΝ -επίκαιρη και σήμερα – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΣΠΟΡ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: »ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ» ΓΗΠΕΔΟ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ!

===> Αίτημα προς την Πολιτεία για ενίσχυση των υποδομών του Δημοτικού Γηπέδου Διστόμου, ώστε η ομάδα 29920360_1159896304145921_1853150615_nτης Μαρτυρικής κωμόπολης ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ να μπορεί να παιζει στην φυσική της έδρα τωρα που ανέβηκε στην Γ’ Έθνική, έθεσε ο Πρόεδρος της ομάδας κ Ηλίας Καβαλαγιός, σε συνεντευξη του στην φιλόξενη συχνότητα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8 και στην εκπομπή »Πρωινοί Μπαλαδόροι». (Σ.Σ Ευχαριστούμε εδώ τον Τάσος Επιτρόπου (Tassos Epitropou).
και τους άλλους συνάδελφους Πάνο Σαμαρά και Τάσο Αντωνίνη, που μας πρόσφεραν βημα).

Ο κ Καβαλαγιός εκφράζοντας τα αισθήματα των φιλάθλων του Διστόμου αλλά και των πολλών φίλων που έχει ο Αμβρυσσέας ευρύτερα, σε Βοιωτία, Φωκίδα και Φθιώτιδα,τόνισε ότι η Πολιτεία πρέπει να βοηθήσει άμεσα ώστε οι φίλαθλοι και των άλλων ομάδων απ΄όλη την Ελλάδα που θα παίζουν με τον Αμβρυσσέα, να έρχονται και να βλέπουν αυτόν τον Μαρτυρικό τόπο και ο αγώνας να μην γίνεται 15 και 25 χιλιόμετρα μακριά. Ο αθλητισμός και ο πολιτισμός πάνε μαζί, θέλουμε ο φίλαθλος κόσμος των άλλων ομάδων που θα παίζουμε μαζί να γνωρίσει στο Διστομο και το Μουσειο Θυμάτων Ναζισμού με ό,τι συμβολίζει, ανέφερε από την πλευρά του και ο φίλαθλος της ομάδας, δημοσιογράφος της ΕΡΑ κ Λουκάς Δημάκας (σ.σ συμμετείχα και εγώ για λίγο).

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων της εκπομπής ο κ Καβαλαγιος είπε ότι απαιτούνται περίπου 120.000 για να γίνει το γηπεδο με προδιαγραφές Γ’ Εθνικής . Ο κ Δημάκας τόνισε ότι το γηπεδο, που τωρα έχει διατεθεί στον Δήμο Διστόμου Αραχωβας Αντικυρας, ήταν παλιότερο ιδιοκτησία της ομάδας και είχε φτιαχτεί με προσφορές των Διστομιτών της Αμερικής και προσωπική εργασία και βοήθεια πολλών κατοίκων και επαγγελματιών.

Είμαστε ένας Σύλλογος στον οποίο συμβάλλουν όλοι οι κάτοικοι, τα μέλη της διοίκησης, αλλά πλέον η κρίση έχει χτυπήσει όλες τις οικογένειες όλες τiς πόρτες, ειπε ο κ Καβαλαγιός που τόνισε ότι η πολιτεία , με όλες τις μορφές, πρέπει να βοηθήσει στις υποδομές.

29920579_1159896194145932_135021523_n

Στην συνέντευξη του 2017 ακούγονται πολλά στοιχεία από την ιστορία της νεόκοπης ομάδας της Γ Εθνικής , για τα σχέδια της για το μέλλον αλλά και τη φιέστα ανόδου και τις άλλες δραστηριότητες – αθλητικές και κοινωνικές – που κάνει.
——————.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ : https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=h00mtV1QoOg

Comments are closed.