Πετράκος: “Όλοι είχαν συμμετοχή στο… όνειρο”

0

Σε μια κατάθεση ψυχής ο γενικός γραμματέας του Αμβρυσσέα Διστόμου Γαρύφαλλος (Γκάρι) Πετράκος μιλάει για την ομάδα που έγραψε τη δική της ιστορία στη Γ’ Εθνική και ευχαριστεί όλους εκείνους που είχαν συμμετοχή στη διαδρομή της ομάδας του Διστόμου…

Να τι λέει:

“Για δεύτερη φορά ο Αμβρυσσέας Διστόμου συμμετείχε σε εθνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου μετά το μακρινό 1982 και την τότε Α’ Εθνική Ερασιτεχνική – μετέπειτα – Δ’ Εθνική που ήταν μιά μεγάλη επιτυχία να ανεβεί μια ομάδα , λόγω του έντονου συναγωνισμού που επικρατούσε στη Βοιωτία.

-Σέ εναν πολύ δύσκολο όμιλο τότε με ομάδες απο Αθήνα και Κρήτη υποβιβάστηκε κάνοντας μια αξιόλογη πορεία, αλλά κάποια λάθη που έγιναν στο ξεκίνημα της περιόδου είχαν στοιχίσει.. ( κάποιοι τα ζήσαμε )  ειδικά που δεν είχε ολοκληρωθεί το γήπεδο στο Δίστομο καί παίζαμε στα Άσπρα Σπίτια , Παραλίας Διστόμου τον πρώτο γύρο .

-Σήμερα η ομάδα μας στην παρθενική της συμμετοχή στην Γ’ Εθνική σημειώνοντας εντός και εκτός έδρας αξιόλογα αποτελέσματα, πέτυχε την 6η τιμητική θέση και παρέμεινε στα μεγάλα σαλόνια της Γ’ εθνικής κατηγορίας σε έναν όμιλο φωτιά , με 5 ομάδες του Βόλου την πρωταθλήτρια Καρδίτσας , Τρικάλων , Λάρισας , Φθιώτιδας, Φωκίδας και την ιστορική Θήβα των 25.000 κατοίκων !

IMG_2587Τώρα που το πρωτάθλημα έκλεισε για εμάς με επιτυχία μπορώ να πω τα εξής :

Φέτος το Δ.Σ. του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ Εκανε μια Τιτάνια προσπάθεια που όμοια της δεν έχει ξαναγίνει στο Δίστομο .
Με επικεφαλή τον πρόεδρο της ομάδας Ηλία Καβαλαγιό έδωσε ο καθένας μας αυτό που μπορούσε ηθικά και υλικά και βοήθησε οικονομικά οσο μπορούσε για να ανταπεξέλθει ο σύλλογος σε κάτι που κακά τα ψέματα είναι δυσβάστακτο .
Για να ξεπεράσουμε το πρόβλημα του κακού γηπέδου στο Δίστομο μοιραστήκαμε το Ιδιόκτητο γήπεδο Άσπρων Σπιτιών μαζί με δύο ομάδες , για προπονήσεις και 4 αγώνες .

Εδώ πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Όμιλο του Κ. Μυτιληναίου για την παραχώρηση , την ομάδα της Ένωσης ΑΣΑ Για τις διευκολύνσεις στο γήπεδο για οτι χρειαστήκαμε ,και ειδικά τον Κ.Σουργιαδάκη Μάνο , την ψυχή του γηπέδου !!!!!
-Ακόμη ευχαριστούμε την ομάδα του Κυπάρισσου Αντίκυρας για τη συνεργασία όλη τη σαιζόν και την άψογη συννενόηση !

Φιλοξενήσαμε ομάδες ιστορικές, στερηθήκαμε όμως να έχουμε μια έδρα με κανονικό αγωνιστικό χώρο , χάνοντας πολύτιμους παίκτες το Δεκέμβριο ( Στούμπος – Κέβιν ) και άλλοι που δεν ήρθαν λόγω κακού πλαστικού γηπέδου.
-Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν φάνηκε, αλλά σταδιακά οι παίκτες μας , κρατώντας χαμηλή ένταση στην προπόνηση λόγω των εναλλαγών πλαστικού – χόρτου , έβγαλαν προβλήματα .

Εδώ να ευχαριστήσουμε τον Κ. Νικολάου Νίκολαο τον φυσιοθεραπευτή μας για την πολύτιμη προσφορά του καθημερινά . Επισημαίνω ότι δεν υπήρξε οικονομική βοήθεια απο κρατική επιχορήγηση και όλο το βάρος το επωμίστηκε ο Προέδρος του Ιστορικού μας Σωματείου , τα μέλη της διοίκησης και οι φίλαθλοι με χορηγιες – διαφημίσεις κλπ.

– Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο Δ.Σ. του Αμβρυσσέα τους φίλους που συνεργαστήκαμε , τους

Ηλίας Καβαλαγιός και Τάκης Δημάκας

Ηλίας Καβαλαγιός και Τάκης Δημάκας

απλούς φιλάθλους που ακολούθησαν σε ολα τα εκτός έδρας παιχνίδια και ζήσαμε μαζί αυτό το μικρό όνειρο που μετά απο κάποια χρόνια θα το ονομάζουμε αξέχαστο .

Έπειτα απο μια διαδρομή 7 χρόνων θέλω να ευχαριστήσω εκτός απο τον Πρόεδρο κ.Ηλία Καβαλαγιό , τον Αντιπρόεδρο Τάκη Δημάκα , τον Γεν. Αρχηγό Δημήτρη Γκλάβα τον Τεχ. Σύμβουλο Δημήτρη Θεοδωρόπουλο , τον ταμία Ακη Μανόπουλο , τον Ειδικό Γραμματέα Φάνη Φιλίππου , την μορφή των αποδυτηρίων και του γηπέδου του σωματείου,κ. Παναγιώτη Μάριο, και όλη την οικογένεια Μάριου  , τον Γενικών καθηκόντων Νίκο Ζάκκα , το νομικό σύμβουλο κ.Θανάση Γαμβρίλη, την υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής, Κα. Άννα Μπάρλου ,καθώς και τον Παναγίωτη Καστρίτη και Δημήτρη Δήμα που πρόσφεραν κι αυτοί στα εντός έδρας παιχνίδια για οτι χρειάστηκε.

-Η παρουσία όλων στην ομάδα μας , ήταν σημαντική και συνέβαλαν όλοι στην επιτυχία αυτή.

Ο Γιώργος Κουνούκλας

Ο Γιώργος Κουνούκλας

Ο Λουκάς Δημάκας

Ο Λουκάς Δημάκας

Ακόμη , ειδική μνεία πρέπει να γίνει πρώτα , στον κ. Γεώργιο Κουνούκλα που είχε επωμιστεί και βοήθησε ως εξωδιοικητικό στέλεχος σε θέματα Ε.Π.Σ.Β και Ε.Π.Ο
Και ιδιαίτερα στον κ. Λουκά Δημάκα που σαν επώνυμος οπαδός πλέον, δεν έχασε αγώνα εντός-εκτός , βοηθώντας όπου του ζητήθηκε σε θέματα οργάνωσης και επικοινωνίας .
Και οι δύο προερχόμενοι απο τον πολιτισμικό σύλλογο Διστόμου που υπηρετούν με μεγάλη επιτυχία!

Η επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος αφήνει πίσω χαρές και λύπες . Όμως όταν πετυχαίνεις το στόχο πρέπει απλώς να βάζεις τον επόμενο .
-Αναγκαίο να συσταθεί επιτροπή εκτός απο το Δ.Σ και από φιλάθλους του Αμβρυσσέα , που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα να τρέξει το θέμα άμεσα , και να μην προσπαθήσει κανένας να το φρενάρει η να το χρεωθεί η πολύ περισσότερο να το εκμεταλλευθεί για άλλους σκοπούς !

-Βέβαια, θέλω να ευχαριστήσω και τους προπονητές :  κ.Μίοντραγκ Τσιρκοβιτς , κ.Ηλία Λιόντο , κ.Δημήτρη Σκούνα , που όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους για να επιτευχθεί ο στόχος , άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο .. έτσι είναι αυτά!!!
-Aκόμη τους γυμναστές κ.Χρήστο Περγαντίνα, κ. Παναγιώτη Αγγελετο, κ.Δημήτρης Σπάρο , κ.Μακη Τσανίδη .

-Τελος , ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες της ομάδας που μέσα από πολύ δύσκολες συνθήκες φέτος, πέτυχαν τα καλύτερα αποτελέσματα και κέρδισαν επάξια το σεβασμό , γράφοντας ακόμα μια επιτυχημένη  σελίδα στην ιστορία του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ

Ο Γεν. Γραμματέας
Γαρύφαλος Πετράκος

YΣ : Καθημερινά το inbox της ομάδας κατακλύζεται με συγχαρητήρια και μπράβο απο ομάδες , παράγοντες , προπονητές , παίκτες και φιλάθλους . Ώς διοίκηση τους ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε για μια συνέχεια οπως την ονειρεύονται όλοι ,  και μακάρι στο μέλλον να ζήσουν πολλά σωματεία της Βοιωτίας αυτό το ωραίο ταξίδι στην Γ’ Εθνική  !

ΥΣ 2 : Και ενα μεγάλο ευχαριστώ στην αστυνομική διεύθυνση Βοιωτιας , τον Διευθυντή κ. Μιχάλη Τσάτση για την άρτια διοργάνωση των εντός έδρας αγώνων και την υποστήριξη στα εκτός εδρας παιχνίδια καθώς και  στην  Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Βοιωτίας , τον πρόεδρο κ. Κωσταντίνο Νίκα , τους συμβούλους και το προσωπικό που στάθηκαν δίπλα μας σε οτι ζητήσαμε  .

Comments are closed.