Μια παρέα με… πολλά κοινά

0

Δηλαδή να μην πιούνε έναν καφέ τα παιδιά αμέσως εσείς να κάνετε «πονηρές» σκέψεις. Επειδή έτυχε να βρεθούνε στο ίδιο τραπέζι δεν σημαίνει κιόλας ότι θα βγάλετε και… «λαυράκι».

Από τα αριστερά στη φώτο ο αστυνομικός διευθυντής Μιχάλης Τσάτσης, ο πρόεδρος του Αμβρυσσέα Ηλίας Καβαλαγιός, ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Λεβαδειακού Γιάννης Παπαδήμος, ο εν αποστρατεία πλέον πρώην γενικός περιφερειακός Νίκος Γεωργακόπουλος (από δω και πέρα και πάλι «Μουρίνιο») και ο «μεγαλομέτοχος» της Α.Ε.Ο. και ιδιοκτήτης του Delano Δημήτρης Μπούρας.

Βέβαια για να πούμε και του στραβού το δίκιο η παρέα έχει και κοινά στοιχεία γι’ αυτό όποιος θελήσει βγάζει τα δικά του συμπεράσματα. Το θέμα είναι σε τι θα μπορούσε να περιστραφεί η συζήτηση. Σε πολλά και διάφορα θα λέγαμε.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι όλοι τους ασχολούνται με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα και σε βάθος μάλιστα…

Ακόμα και ο Μιχάλης Τσάτσης είναι φαν του Αμβρυσσέα αφού έχει διατελέσει και πρόεδρος στην ομάδα του Διστόμου. Ακόμα και ο «Μουρίνιο» δηλώνει ότι επανέρχεται ως κόοουτς στα γήπεδα. Ενώ ο Δημήτρης Μπούρας άκουγε τον Καβαλαγιό για το πόσο στοιχίζει ένας πρωταθλητισμός στην α’ κατηγορία και τι θέλει περισσότερο για την άνοδο. Την προσωπική γνώμη είπε και ο Γιάννης Παπαδήμος τόσο στον Ηλία όσο και στον Δημήτρη ενώ δεν αρνήθηκε κάθε είδους βοήθεια.

Ο χρόνος θα δείξει αν αυτός ο καφές θα βγάλει κάτι περισσότερο…

Comments are closed.