Ακραίφνιο: Πλατεία γιοκ…

0

Την πλατεία την σχεδιάσαμε στο Ακραίφνιο.

Την μελέτη την ολοκληρώσαμε και δεν την ολοκληρώσαμε.

Αλλά επειδή θα πρέπει να πούμε τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη, αν οι κάτοικοι του Ακραιφνίου δουν να γίνεται η πλατεία στο χωριό τους, ας έρθουν να μας το πουν και μας…

Πριν λίγους μήνες ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Φουρτάκας ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook (δείτε παρακάτω τη φώτο για του λόγου το αληθές) με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ότι ξεκινάει η υλοποίηση του έργου.

«Ουαί τοις γραμματείς και Φαρισαίοις υποκριτές«. Και «αλί και τρισαλί» στους κατοίκους του όμορφου χωριού που χάρηκαν τότε ότι θα έχουν μια πανέμορφη πλατεία.

Να όμως που η τραγωδία φθάνει στο τέλος της και οι πρωταγωνιστές θα πρέπει να λογοδοτήσουν στο λαό…

Λίγους μήνες μετά και στην παρούσα φάση όπως φαίνεται οι μάσκες έχουν πέσει.

Και για να γίνουμε πιο σαφείς θα προτείνουμε στους ανυποψίαστους κατοίκους του Ακραιφνίου να πάνε στο Δημοτικό Συμβούλιο  Ορχομενού και να ρωτήσουν ευθέως πότε θα γίνει η πλατεία. Για να διαπιστώσουν ότι θα πάρουν αόριστες απαντήσεις και για να διαπιστώσουν επίσης ποιοι τους κοροϊδεύουν. Γιατί το «τάξιμο δεν χαλάει ποτέ...».

Τους προτρέπουμε λοιπόν να πάνε άμεσα να ρωτήσουν.

Και όχι μόνο αυτό. Ας ρωτήσουν τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Φουρτάκα για το πότε και πως θα γίνει η πλατεία. Ας ρωτήσουν τον πρόεδρό τους Αλέκο Βασιλείου για το τι ξέρει για την πλατεία. Ας ρωτήσουν την δικιά τους Δημοτική Σύμβουλο Έλενα Γεωργίου αν ξέρει κάτι. Για να διαπιστώσουν ότι όλοι τους ξέρουν μεν, αλλά «ποιούν την νήσσα«.

Και σας το πάμε και παρακάτω. Ας ρωτήσουν και την αντιπολίτευση του Δήμου και πολύ περισσότερο τον εκπρόσωπό τους Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Τσιάμη που και αυτός κουβέντα δεν βγάζει δεν ξέρουμε για ποιους λόγους αν και είναι στην αντιπολίτευση…

Μήπως όλοι ξέρουν ότι η πλατεία θα μείνει όνειρο θερινής νυχτός και σιωπούν φοβούμενοι το κόστος;

Ας «ξυπνήσουν» οι κάτοικοι του Ακραιφνίου και ας αναρωτηθούν, ποιοι τους εκπροσωπούν που τους έστειλαν εκεί που είναι, για να προασπίζονται  τα συμφέροντα της περιοχής και μόνο αυτό δεν κάνουν.

Τι λέει για όλα αυτά και ο Δήμαρχος Ορχομενού Λουκάς Υπερήφανος που έχει μείνει στα ταξίματα;

Για μας μακάρι να γίνει η πλατεία αλλά δυστυχώς τα μηνύματα είναι εντελώς αρνητικά. Γι’ αυτό κιόλας προτρέπουμε για μια ακόμη φορά τους κατοίκους του Ακραιφνίου να το πάρουν πάνω τους και να πάνε να απαιτήσουν ξεκάθαρες απαντήσεις. Ας το κάνουν και θα μας θυμηθούν…

Παρακάτω η ανάρτηση του Αντιδημάρχου Γιάννη Φουρτάκα που με υπερηφάνεια τότε μέτραγε τα like…

Ανώνυμο-1

Comments are closed.