Α.Ε.Ορχομενού: Φιέστα με Λεβαδειακό και… Καρλάκη

0

Τις δικές τους ξεχωριστές στιγμές θα ζήσουν σήμερα στον Ορχομενό. Η ιστορική Α.Ε.Ο. αναδείχθηκε, ως γνωστόν, πρωταθλήτρια στην β’ κατηγορία και επανέρχεται στην α’ κατηγορία με ιδιαίτερες φιλοδοξίες για να πάρει τη θέση που της αξίζει.

Η Κ-17 του Λεβαδειακού τιμά με την παρουσία της την φιέστα της Α.Ε.Ο.

Η Κ-17 του Λεβαδειακού τιμά με την παρουσία της την φιέστα της Α.Ε.Ο.

Έτσι σήμερα το απόγευμα στις πέντε στο Δημοτικό Στάδιο Ορχομενού η Α.Ε.Ο. θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Κ-17 του Λεβαδειακού και παράλληλα θα γίνει η απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα με ιδιαίτερες τιμητικές διακρίσεις σε όλους. Η διοίκηση της ομάδας έχει απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους Ορχομένιους (φορείς και φιλάθλους) να παραβρεθούν στο γήπεδο και να δείξουν την έμπρακτη συμπαράσταση στην ομάδα που έχει πλέον ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορική της διαδρομή.

Η Μαρία Καρλάκη στο Delano θα ξεσηκώσει τα πλήθη

Η Μαρία Καρλάκη στο Delano θα ξεσηκώσει τα πλήθη

 

 

Μετά τον αγώνα και τις απονομές η φιέστα θα συνεχιστεί με την Μαρία Καρλάκη στο Delano στη Λιβαδειά. Εκεί όπου η νεαρή και όμορφη τραγουδίστρια θα δώσει τον δικό της ρυθμό για γλέντι, κέφι και χορό. Ο ιδιοκτήτης του Delano και «μεγαλομέτοχος» της Α.Ε.Ο. Δημήτρης Μπούρας έχει οργανώσει σε τέλειο βαθμό τα πάντα έτσι ώστε η βραδιά της φιέστας να μείνει αξέχαστη.

Comments are closed.