Ελεύθερος από Θήβα ο Νίκος Αργυρίου

0

Την συνεργασία του με τον Α.Ο. Θήβα έλυσε ο Νίκος Αργυρίου και είναι πλέον ελεύθερος να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του για τον νέο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Α.Ο. Θήβα και προσωπικά τον πρόεδρο Θανάση Βυλλιώτη για τη συνεργασία που είχαμε και εύχομαι ότι το καλύτερο» θα πει στο stereasports ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του αλλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει.

«Δεν το κρύβω ότι έχω κάποιες προτάσεις αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Θα εξετάσω τα πάντα και μετά θα αποφασίσω που θα πάω αφού θέλω μια ομάδα που να με γεμίζει και να εκπληρώνει τους στόχους και τις φιλοδοξίες μου» θα τονίσει στο stereasports.

O Νίκος Αργυρίου είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας της Θήβας και ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Έχει παραστάσεις από ομάδες SUPER LEAGUE  καθώς και FOOTBALL LEAGUE. Έχει αγωνιστεί με την φανέλα της ΑΕΚ και στον Α.Ο. Θήβα είχε ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Ένας ποδοσφαιριστής πολυεργαλείο ο οποίος παίζει μπακ και χαφ αφού η ποιότητα του είναι γνωστή.

 

Comments are closed.