Νικ. Μανώλας: “Είμαστε έτοιμοι για την αυριανή μάχη”

0

Ο έμπειρος φόργουορντ του Άρη Θήβας Νίκος Μανώλας μίλησε στο eviabasket για τον αυριανό τελικό με τον Μάκαρο που θα κρίνει και τον τίτλο του πρωταθλητή, τονίζοντας πως στην ομάδα του υπάρχει αισιοδοξία πως θα τα καταφέρει και θα ανέβει στη Γ’ Εθνική, κάτι που αποτελεί και σκοπό του Άρη από την αρχή της σεζόν.

‘Είναι ένα ματς που το περιμένουμε από την αρχή της χρονιάς όσο αφορά τη δική μας συμμετοχή στον τελικό, κάτι που αποτελούσε μέρος του στόχου και επετεύχθη.

Καταφέραμε να κρατηθούμε ενωμένοι και να παραμείνουμε εντός στόχου από την αρχή της σεζόν μέχρι και σήμερα, παρά τις πολλές απουσίες που φέτος θα μπορούσαν να αγγίξουν και το ρεκόρ Γκίνες.

Μεγάλο μέρος της επιτυχίας, ανήκει στη διοίκηση που μας στήριξε όλη τη χρονιά ξεπερνώντας τις δύσκολες στιγμές.

Είμαστε έτοιμοι για την αυριανή μάχη με την ομάδα της Άμφισσας, που θα τη χαρακτήριζα ως μια μάχη με τα όλα της.

Όσο αφορά εμένα, είδα στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας στην Άμφισσα που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, πως ο κόσμος παίζει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα και βοηθάει όλους μας να παίξουμε καλύτερα. Περιμένω αύριο ένα αντίστοιχο πολύ καλό κλίμα σε ένα κατάμεστο κλειστό, θέλουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει πάντα σε αθλητικά πλαίσια αν και ίσως θα χρειαζόταν και…video wall εκτός γηπέδου για να μπορούσε να παρακολουθήσει ο κόσμος μας αυτό το σπουδαίο αγώνα, μια που απ’ όσο γνωρίζω υπάρχει μεγάλη δίψα από τον κόσμο της Θήβας.

Εμείς από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στους δύο πρώτους τελικούς να είμαστε πιο δυνατοί κια πιο γεμάτοι και στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Γ’ Εθνική, κάτι που αξίζουμε. 

Τέλος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους υπευθύνους του πρωταθλήματος για την επιλογή να γίνει αυτό το κρίσιμο ματς με την παρουσία τριών διαιτητών’.

Comments are closed.