Ο Μπατσιάκος της… ανόδου

0

1513700_980711858626531_9127751283936381131_nΑπό τους βασικούς συντελεστές της φετινής ξέφρενης πορείας του Αήττητου Σπάτων προς την Footaball League ήταν και ο γενικός αρχηγός της ομάδος Μάκης Μπασιάκος.

Ο Βοιωτός και Λιβαδίτης πρώην ρέφερι έδειξε για μια ακόμη φορά την δυναμική του και την αξία του να μπορεί να ανταπεξέρχεται. Άλλωστε στη θητεία του στη Θήβα το ίδιο έγινε με την άνοδο των “βυσσινί”. Τα προσόντα του Μάκη Μπατσιάκου τα εκμεταλλεύτηκε κατά τον καλύτερο τρόπο η ομάδα των Σπάτων κι έτσι με τον Μάκαρο ο Αήττητος ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Footaball League.

Θέλω να ευχαριστήσω κατ’ αρχάς τον κ. Κατσιγιάννη που με εμπιστεύτηκε και εγώ από την πλευρά μου έδωσαν εκείνα που ξέρω για το ποδόσφαιρο” δήλωσε μετά την άνοδο ο Μάκης Μπατσιάκος που σίγουρα έχει κι αυτός ένα μεγάλο μερίδιο από την επιτυχία. Και συνέχισε: “Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φθάσουμε την ομάδα εδώ που είμαστε τώρα. Συγχαρητήρια στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία και ευχαριστώ τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό μας σε όλη αυτή τη διαδρομή της ανόδου“.

Comments are closed.