Οι αθλήτριες του ΑΚΟΛ στο1ο Διεθνές meeting Ρυθμικής Γυμναστικής «IRINI CUP»-Chalkida 2018

0

Στο  1ο Διεθνές  meeting  Ρυθμικής   Γυμναστικής   «IRINI  CUP»-Chalkida  2018 που διοργάνωσε για πρώτη φορά στη   Χαλκίδα το   αθλητικό   Σωματείο   Α.Σ.  ΕΙΡΗΝΗ-ΧΑΛΚΙΔΑΣ,   στις  25 & 26  Μαΐου 2018, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας συμμετείχαν οι αθλήτριες του ΑΚΟΛ.

Πρώτος αγώνας για τις μικρές αθλήτριες του πρωταγωνιστικού τμήματος της  Ρυθμικής Αγωνιστικής του Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς, Μελισσάρη Αθανασία και Εμμανουηλίδη Ελισσάβετ οι οποίες πήραν μέρος σε πρόγραμμα χωρίς όργανα και μαζί με όλες τις αθλήτριες η διοργάνωση τους απένειμε μετάλλιο για τη συμμετοχή τους.

Οι παγκορασίδες του τμήματος γεννημένες το 2009  Καρατζά Κατερίνα , Τσιφή  Έλενα,  Μετσολάρη Ζωή και Δούκα Λουκία, αγωνίστηκαν σε προγράμματα χωρίς όργανα  κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση.

Επίσης, σε προγράμματα με δύο όργανα αγωνίστηκαν οι νεανίδες Ράπτη Σταυρούλα και Μαρία Βλάχου.

Η αθλήτρια Γεωργία Αγγελοπούλου της κατηγορίας  seniors αγωνίστηκε σε τρία προγράμματα με όργανα κλείνοντας έτσι την αγωνιστική της χρονιά με το καλύτερο τρόπο,  κατακτώντας μία  δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση !

Το αγωνιστικό τμήμα της Ρυθμικής Αγωνιστικής του Α.Κ.Ο.Λ.  συνεχίζει   το  επόμενο Σαββατοκύριακο με τον προκριματικό αγώνα ρυθμικής παγκορασίδων   στο Λαύριο.

Το Δ.Σ του ΑΚΟΛ συγχαίρει τις προπονήτριες τους Έφη  Ραμαντάνη, Άννα  Αθανασιάδου και την Τεχνικό Σύμβουλο του τμήματος  Ειρήνη Α’ι’νδιλή.

Comments are closed.