Παντελής Ίσσαρης: «Τέλος εποχής…»

0

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τα διοικητικά δρώμενα του Αρματηλάτη πήρε ο Παντελής Ίσσαρης. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ομάδας του Αρματηλάτη μιλώντας στο stereasports τόνισε ότι πήρε μια δύσκολη απόφαση ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα στο νέο Δ.Σ.

Να τι είπε:

«Πριν από περίπου ένα μήνα και κάτι πήρα μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις μου τα τελευταία χρόνια…Μετα από 6 και πλέον χρόνια στη διοίκηση της ομάδας του χωριού μου ήρθε η στιγμή να παραιτηθώ από το τελευταίο πόστο που μου ζητήθηκε αυτό του προέδρου…

Δε θα σταθώ σ αυτό γιατί δεν έχει σημασία αν είσαι πρόεδρος αντιπρόεδρος ή απλό μέλος σημασία έχει να αγαπάς αυτό που κάνεις και να το κάνεις όσο το δυνατόν καλύτερα μπορείς.. Θέλω να πιστεύω ότι τα κατάφερα όσο καλύτερα μπορούσα..

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι στηρίξαμε τις προηγούμενες διοικήσεις τόσο εγώ όσο και ο αδερφός μου Jorge A. Himenes ο οποίος είναι ο αφανής ήρωας αυτής της πορείας του συλλόγου μας με πολύ κόπο και αγάπη και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και τις επόμενες διοικήσεις..

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές γυμναστές και ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα αυτά τα 970566_10200247854015336_1310269850_nέτη και πιστεύω ότι ήμασταν αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν….

Να ευχηθώ καλή πορεία στο νέο Δ. Σ. του συλλόγου μας και πολλές επιτυχίες στο δύσκολο μέλον..

Να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου Ioanna Papadimitrouli που με στήριξε όσο κανείς αυτά τα χρόνια και τέλος να αφιερώσω τα δύο αυτά χρόνια της προεδρίας μου και τις επιτυχίες του συλλόγου μας σε δύο ανθρώπους που γνώρισα για λίγο αλλά θα τους έχω για πάντα στη καρδιά μου και στο γιο μου τον αντρικό..

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΟΛΑ…»

Comments are closed.