Ο Κουμπής στον Παμβαγιακό

0

Ο Κυριάκος Κουμπής είναι ο νέος προπονητής του Παμβαγιακού. Ο 50χρονος Βοιωτός (κατάγεται από το Κόκκινο) κόουτς επανέρχεται στα Βοιωτικά γήπεδα αφού συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας των Βαγίων και αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της επανόδου του Παμβαγιακού στην α’ κατηγορία.

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Άγγελο Τουρκοχωρίτη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου» θα πει ο Κυριάκος Κουμπής στο stereasports μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας και θα συνεχίσει: «Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης και θα δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να μπορέσει η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της που δεν είναι άλλοι από την επάνοδο στην α’ κατηγορία. Ο Παμβαγιακός είναι μια ιστορική ομάδα και έχει ανθρώπους που κάνουν τα πάντα με προγραμματισμό, οργάνωση και σχεδιασμό. Η ομάδα πρέπει και πάλι να πάρει τη θέση που της αξίζει και πάνω σε αυτό θα επικεντρωθούμε όλοι».

Το who is who

Ο Κυριάκος Κουμπής με το stereasports και τον Γιάννη Παπαδήμο

Ο Κυριάκος Κουμπής με το stereasports και τον Γιάννη Παπαδήμο

Ο Κυριάκος Κουμπής γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1967. Αγωνίστηκε στη θέση του τερματοφύλακα και ήταν από τους κορυφαίους στη Βοιωτία. Έχει αγωνισθεί με Σχηματάρι στη Δ’ Εθνική ενώ έχει υπερασπιστεί με επιτυχία τα γκολπόστ του Κοκκίνου, του Ηρακλή Ασωπίας, του Αγίου Θωμά (με άνοδο στη Δ’ Εθνική) και του Απόλλωνα Ακραιφνίου όπου τερμάτισε και την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ως προπονητής δούλεψε στο Δήλεσι (άνοδος από την β’ στην α’), στον Ευαγόρα, στο Σχηματάρι και στη Χαλκίδα (ως προπονητής τερματοφυλάκων) στη Γ’ Εθνική. Το τελευταίο διάστημα είχε συνεργασία στο Συκάμινο Αττικής.

Comments are closed.