Για τον Αμβρυσσέα ρε…

0

Η καθυστέρηση που υπάρχει στα έργα που πρόκειται να γίνουν στο γήπεδο το Διστόμου είναι συνυφασμένη με το… μέλλον της ομάδας του Αμβρυσσέα αφού μέχρι στιγμής τα πάντα έχουν “παγώσει”. Και μπορεί το Δημοτικό Συμβούλιο να έδωσε το Οκ αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα αφού αν δεν ξεκινήσουν τα έργα δεν ξεκινάει και ο Αμβρυσσέας.

Η “ευφορία” που υπήρξε μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν μάλλον προσωρινή και τα σχέδια του προέδρου Ηλία Καβαλαγιού παίρνουν προσωρινή αναβολή αφού είναι πλέον έκδηλη η ανησυχία του ισχυρού άνδρα της ομάδας ο οποίος και “φοβάται” πλέον ότι η καθυστέρηση θα συνεχιστεί. Παρά τις όποιες πιέσεις δεν έχει ξεκινήσει κάτι στο γήπεδο κάτι που αναγκάζει τον Ηλία Καβαλαγιό να σκέφτεται πλέον να “κατεβάσει” την ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα αφού αρχίζει και απογοητεύεται…

Είναι κρίμα από τη στιγμή που υπάρχει η απόφαση να μην ξεκινούν τα έργα. Είναι κρίμα για το Δίστομο και τον Αμβρυσσέα. Ας ευαισθητοποιούν όποιοι είναι υπεύθυνοι έτσι ώστε ο Αμβρυσσέας να συνεχίσει την ιστορική του διαδρομή στη Γ’ Εθνική. Είναι κρίμα να απογοητεύονται άνθρωποι σαν τον Καβαλαγιό που έχουν τη θέληση και τη δυνατότητα να προσφέρουν και δυστυχώς να μην έχουν τη βοήθεια και τη συμπαράσταση που χρειάζονται.

Ας ξεκινήσουν επιτέλους τα έργα. Το απαιτεί η 90χρονη πορεία του Αμβρυσσέα!!!

Comments are closed.