Παναλίαρτος: Μπαράζ μεταγραφών. Πήρε Ρουπάκα, Μιχαλά, Φωλιά

0

Πήρε μπροστά ο Παναλίαρτος στις μεταγραφές. Μετά την απόκτηση του Καραμπετιάν η ομάδα της Αλιάρτου έκανε ακόμα τρεις μεταγραφικές κινήσεις που σίγουρα ενισχύουν κατά πολύ την ομάδα του Άγγελου Κυριάκου προσδίδοντας μια διαφορετική ποιότητα στο ήδη υπάρχον καλό ρόστερ.Συγκεκριμένα απέκτησε Ρουπάκα, Μιχαλά και Φωλιά.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Μιχαλάς1Ο Παναλίαρτος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την 3η καλοκαιρινή του μεταγραφή, η οποία ακούει στο όνομα Αλέξανδρος Μιχαλάς! Ο 22χρονος επιθετικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες της Νέας Αρτάκης, της Εύβοιας, του Ηρακλή Ψαχνών (Γ’ εθνική), του Α.Ο Θήβα, της Καλλιθέας U20 και πέρσι, αγωνίστηκε για μισή σεζόν στον Ηρακλή Ασωπίας, με τον οποίο πέτυχε 15 γκολ σε 20 ματς! Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στην οικογένεια του Παναλιάρτου και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη υγεία και πολλά γκολ!

 

Ο Α.Π.Ο Παναλίαρτος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δεύτερη φετινή μεταγραφή της ομάδας

Ρουπάκας1και την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Ρουπάκα! Πρόκειται για έναν παίκτη που είναι… πολυεργαλείο στις θέσεις της άμυνας και μεταξύ άλλων έχει φορέσει τις φανέλες της Θήβας, του Κιθαρώνα Καπαρελίου, του Αρματηλάτη, αλλά και του Ακραιφνίου! Ευχόμαστε στον Βαγγέλη υγεία και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναλιάρτου!

Φωλιάς1O Α.Π.Ο Παναλίαρτος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την 4η καλοκαιρινή μεταγραφή, η οποία ακούει στο όνομα Γιώργος Φωλιάς! Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής στο παρελθόν μεταξύ άλλων έχει φορέσει τις φανέλες των: Nίκη Λαφυστίου, Περιβόλας, Πανιώνιο Αχιλλέα, Πήγασο Μπεγουλακίου και Πάτραι. Η περσινή σεζόν τον βρήκε στον Πανδαυλειακό! Ο Γιώργος αγωνίζεται ως εξτρέμ και αναμένεται να βοηθήσει αρκετά την ομάδα μας στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Καλοσώρισες στην οικογένεια του Παναλιάρτου Γιώργο! Σου ευχόμαστε υγεία και μια παραγωγική χρονιά!

 

Comments are closed.