Χρήστου: Η μηχανή των γκολ στην Α.Ε.Ο.

0

Επίσημα παίκτης της Α.Ε.Ορχομενού είναι από χθες το βράδυ ο Λεωνίδας Χρήστου. Ο 25χρονος επιθετικός ήρθε στον Ορχομενό το απόγευμα της Παρασκευής, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τη διοίκηση.  Ο Λεωνίδας Χρήστου τόνισε, πως θα δώσει και την ψυχή του μέσα στο γήπεδο, για να πετύχει η Α.Ε.Ο. τους στόχους της.

Ο Λεωνίδας Χρήστου έχει το προσωνύμιο η μηχανή των γκολ από το πέρασμά του στη θεσσαλονίκη όπου άφησε εποχή “στενάζοντας” τα αντίπαλα δίχτυα.

Στο πρόσωπο του Λεωνίδα Χρήστου η Α.Ε.Ο. βρήκε τον επιθετικό που έψαχνε. Πρόκειται για φορ περιοχής, με christouευχέρεια στο σκοράρισμα, αν δούμε τα στατιστικά του στις ομάδες όπου αγωνίστηκε. Για τρία χρόνια έπαιξε στον Καμπανιακό (2013-16) και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας «γεμάτες» χρονιές (84 συμμετοχές, 30 γκολ), ενώ  στον Αιολικό στον ενάμιση χρόνο πέτυχε 11 γκολ σε 33 παιχνίδια. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου στη Γ’ Εθνική.

“Η ΔΙΟIΚΗΣΗ ΤΗΣ Α.Ε. ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΎ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΛΕΩΝΙΔΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΥ ΦΈΤΟΣ ΑΓΩΝΙΖΌΤΑΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γ ΕΘΝΙΚΗ) ΑΙΟΛΙΚΟ (Γ ΕΘΝΙΚΗ). ΤΑΝΚΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ. …ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ”

Comments are closed.