Η Ένωση 1-1 με Φωκικό

0

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι φιλικού – προπονητικού χαρακτήρα ανάμεσα στην Ένωση Α.Σ.Α. και τον Φωκικό , που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα  στο γήπεδο του σταδίου των Ασπρων Σπιτιών.

Η γηπεδούχος ομάδα ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ με τον Χρήστο Πλακίδα στο 15’ για να είναι το 1-0 σκορ ημιχρόνου. Για τους φιλοξενούμενους το γκολ πέτυχε στο 60’ ο Μεγάλος για να γράψει το τελικό 1-1.

Η ομάδα της Ενωσης  προετοιμάζεται για την συμμετοχή της και πάλι στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας. Στην ομάδα τ έχουν επέλθει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ομάδα της σεζόν που ολοκληρώθηκε καθώς έχει αποκτήσει πολλούς παίχτες, νεαρής, κυρίως, ηλικίας ενώ τεχνικός έχει αναλάβει ο Νίκος Καραγιαννίδης (μέχρι πρότινος ήταν στο τιμόνι της ομάδας του Α.Ο. Υψηλάντη).

Ενωση (Νίκος Καραγιαννίδης):  Δημητράς, Τσώνης, Ι.Καραμπέτσος, Δημόπουλος, Κόλλιας, Βελέτζας, Ιωάννου, Κοντογόνης, Σπάρος,  Χρ.Πλακίδας, Β.Καλιώρας.
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Τσέργας – Δ.Καραμπέτσος, Βεκίλης, Ευσταθίου, Χασάι, Πάνος, Βασιλείου.
Φωκικός (Γιάννης Λύτρας): Αλεξανδρής, Κουβέλης, Παραφέστας, Σέιφ, Ελτον. Στάνιτς, Τσώκος, Τόμι, Μάρκοβιτς, Κολοβός, Μεγάλος.
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Κουρελής, Αλεν, Τάλες, Ρέπας, Σταθουλόπουλος.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Κώστας Βασιληάς.

– Η ομάδα της Ενωσης έχει προγραμματίσει φιλικές αναμετρήσεις με Οπούντιο Μαρτίνου, Α.Ε. Ορχομενού, Αμβρυσσέα Διστόμου και τις ομάδες υποδομής (Κ20 και Κ17) του Λεβαδειακού.

Comments are closed.