Λεβαδειακός (Κ-17 & Κ-20): Διπλή νίκη επί του Ολυμπιακού…

0

Σπουδαίες φιλικές νίκες με το ίδιο σκορ 1-0 πέτυχαν οι ομάδες Κ-17 και Κ-20 του Λεβαδειακού επί των αντιστοίχων ομάδων του Ολυμπιακού σε αγώνες που έγιναν την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Αγίου Σπυρίδωνα. 

Η Κ-17

Μεγάλη νίκη με 1-0 έστω και σε φιλικό επίπεδο πέτυχε η Κ-17 του Λεβαδειακού επί του Ολυμπιακού στο γήπεδο του Αγίου Σπυρίδωνα. Η συγκέντρωση των παικτών του Βαγγέλη Λέντα για ένα ακόμη παιχνίδι άγγιξε το τέλειο και με το γκολ που πέτυχε με κεφαλιά ο Γερακιός μετά από φάουλ του Μολέ στο 31’, πέτυχαν μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο, ο οποίος ουσιαστικά βρήκε μόνο μία τελική στο 45’ με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Λεβαδειακός Κ-17 (Βαγγέλης Λέντας): 1. Λατολλάρι 2. Παλιάτσας 3. Λεχουρίτης 4. Μολές 5. Γερακιός 6. Λελούδας 7. Τσιώλης 8. Μυτάκης 9. Λέτης 10. Παπανδρέου 11. Αγρογιάννης. Έπαιξαν επίσης και οι : Αλευράς, Χουσιάδας, Φερφυρής, Δεληγιάννης, Κουκοδήμος, Σόρες, Λάμπρου, Αντάμης, Παπαθανασίου.

Η Κ-20

Με το ίδιο σκορ 1-0 κέρδισε και η Κ-20 του Λεβαδειακού τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Βαγγέλη Φράγκα έδειξε πολύ καλά στοιχεία και είναι σχεδόν έτοιμη να μπει στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με στόχο την όσο δυνατή καλύτερη πορεία.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση κι έδωσε τη νίκη πέτυχε στο 73* ο Κοτρόγιαννης με πλασέ μέσα από την περιοχή. Λίγο πρίν στο 70* ο Τσάπρας με σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το κάθετο δοκάρι.

Λεβαδειακός Κ-20 (Βαγγέλης Φράγκας): Πρωτόπαππας, Σαλιάϊ, Σπίρι, Ματσοτάϊ, Πούλος, Κολιμάτσης, Δήμος, Κυριαζής, Μακρής, Παντίσκος, Αργυρίου. Έπαιξαν επίσης και οι: Νικολάου, Παναγιωτόπουλος, Κοτρόγιαννης, Καραμπάς, Κάκκος, Σπυράκης, Τσάπρας, Βαγγέλοφ.

Comments are closed.