Αμβρυσσέας: Πήρε και Staris. Φιλικό με Αταλάντη

0

Ο Αλεξανδρου Στάρις (Alexandru Staris), ο 23χρονος (ημερομηνία γέννησης: 04/01/1995) Ρουμανο – Μολδαβός, αριστεροπόδαρος, αμυντικός – αμυντικός μέσος, ο οποίος ακολουθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας και δοκιμάστηκε στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του «Α.Π.Ο. “Αμβρυσσέας” Διστόμου», φαίνεται ότι έπεισε το τεχνικό “team” της ομάδας, τα «βρήκε» και με τους ανθρώπους της διοίκησης και έτσι έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και πλέον αποτελεί κομμάτι της ομάδας που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από το σωματείο οι άνθρωποι του Αμβρυσσέα αναφέρουν ότι ο παίχτης «ανεβάζει επίπεδο την ομάδα»:

Ολοκληρώθηκε επίσημα το “deal“
Με το Ρουμάνο-Μολδαβό Staris Alexandru που είδη ακολουθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας στην ομάδα μας και απο τα φιλικά που αγωνίστηκε έδειξε πως ανεβάζει επίπεδο τον Αμβρυσσέα ως αριστερό στόπερ και μπάκ .
Αγωνιζόταν στην superleague Μολδαβίας ( Zimbru )
Είναι 23 ετών με ύψος 1,83
– Καλωσορίζουμε τον Άλεξ στο Δίστομο και του ευχόμαστε υγεία και μια πετυχημένη πορεία με εκπλήρωση των στόχων που βάλαμε !

Φιλικό με Αταλάντη

Παιχνίδι φιλικού – προπονητικού χαρακτήρα, στα πλαίσια της προετοιμασίας τους εν’ όψει των πρωταθλημάτων στα οποία θα λάβουν μέρος στη σεζόν 2018-2019 «έκλεισαν» και θα δώσουν η ομάδα του «Α.Π.Ο. “Αμβρυσσέας” Διστόμου» και η ομάδα του Α.Π.Ο. Αταλάντης.
Η ομάδα του Διστόμου προετοιμάζεται για την δεύτερη, σερί, συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με στόχο το κάτι παραπάνω από την (“απλή”) παραμονή ενώ η ομάδα της Αταλάντης για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας με στόχο την κατάκτηση του τίτλου.
Το παιχνίδι ορίστηκε να διεξαχθεί στο γήπεδο του σταδίου των Ασπρων Σπιτιών (στο δημοτικό γήπεδο του Διστόμου πραγματοποιούνται έργα για την τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα) την Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης 17:30’.

Comments are closed.