Το Ύπατο 3-0 στα Ψαχνά

0

Η ομάδα του  Υπάτου επικράτησε με 3-0 της ομάδας του Ηρακλή Ψαχνών στο παιχνίδι φιλικού – προπονητικού χαρακτήρα που έδωσαν οι δυο ομάδες το απόγευμα του Σαββάτου, 8/9, στο γήπεδο του δημοτικού σταδίου Ψαχνών.
Η ομάδα του Υπάτου, που προετοιμάζεται για την παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και επικράτησε και της ομάδας που προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Εύβοιας έχοντας όμως υψηλές βλέψεις (θέλει να επιστρέψει στην Γ΄ Εθνική), χάρη στα γκολ του Μπερνιδάκη στο 40′ και στο 50′ και του Βάθη στο 85′.
Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και σε αυτό συνέβαλαν και οι δυο ομάδες δείχνοντας δείγματα της ποιότητας τους.

Ηρακλής Ψαχνών: Κηρόπουλος – Ρεπετσάς, Κούτρας, Ντούμας, Δ.Αγγελάτος, Τσολάκος, Ζουλιώτης, Σιαράπης, Μήτρου, Γκάβαλης, Σκριβάνος.
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Γ.Αγγελάτος, Βογιατζής, Καραχάλιος, Χατζηαντωνίου, Μπακομήτρος, Τσούτσης και Χασπαίδης.

Α.Ο. Υπάτου (Κώστας Παρθενίου): Μπαμπανιώτης – Δέδες, Παπαχαραλάμπους, Ευθυμίου, Οικονομόπουλος, Καραμέρης, Αργυρίου, Γκούμας, Μπερνιδάκης, Σπηλιώτης, Κωστούλας.
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Κατσιμήτρος – Καράι, Μίχος, Βελέτης, Δούμουρας, Ταυταρίδης, Πέππας, “Καντού” (Carlos Eduardo Bombana), Γκαράνης, Κονιαβίτης, Αποστόλου και Βάθης.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Χρ.Παπαδόπουλος με βοηθούς τους κ.κ.: Σιμιτζή και Μακρή.

– Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Α.Ο. Υπάτου ευχαριστούν πολύ την διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών για την άψογη φιλοξενία και τους εύχονται να επιτύχουν τους στόχους τους.

– Επόμενο φιλικό για την ομάδα του Α.Ο. Υπάτου, την ερχόμενη Τετάρτη, 12/9, στις 18:00’, στον Ασπρόπυργο με την ομάδα με την οποία θα είναι και αντίπαλοι στον 7ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Πηγή: starsports

Comments are closed.