Κορακιανίτης: “Το τέλος της διαδρομής με… ψηλά το κεφάλι”

0

Το τέλος της διαδρομής του ως αξιολογημένος διαιτητής  ανακοινώνει μέσω του stereasports ο Νίκος Κορακιανίτης. Ο Βοιωτός διαιτητής τονίζει επίσης ότι θα παραμείνει στα τοπικά πρωταθλήματα ενώ ευχαριστεί όλους εκείνους που συνεργάστηκε…

Αναλυτικά:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν λένε.. Ίσως η ηλικία ίσως κάτι άλλο… δεν θα μπω ποτέ στο κόπο να το ψάξω .Η διαδρομή μου ως αξιολογημένος βοηθός διαιτητή έφτασε στο τέλος με ψηλά το κεφάλι και περήφανος για όσα πέτυχα από το 2013 που ήρθα στην Ε.Π.Σ.Βοιωτίας. Μόνο ωραίες στιγμές έχω να θυμάμαι όσο πίκρα κι αν μου αφήνει αυτό το τέλος.Κορακιανίτης

Έκανα φίλους διαιτητές, παρατηρητές, ποδοσφαιριστές, παράγοντες ομάδων και γνώρισα ανθρώπους από όλη την Ελλάδα. Διαιτήτευσα σημαντικούς αγώνες με ιστορικές ομάδες και συλλόγους όπως τον Εθνικό Πειραιώς την Προοδευτική, Ολυμπιακό Βόλου και άλλες ομάδες που ήταν άλλοτε Α & Β Εθνική Κατηγορία και έτυχε να τις βρω στην Γ Εθνική πάντα με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλες τις επιτροπές διαιτησίας της Ε.Π.Ο. που συνεργάστηκα και με εμπιστεύτηκαν σημαντικά παιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια.

Να ευχαριστήσω το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας και τον πρόεδρο της κ. Κων/νο Νίκα καθώς και τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας κ. Σταύρο Φλώτσιο που πίστεψε σε μένα και μου έδωσε την ευκαιρία να αξιολογηθώ ως Βοηθός Διαιτητής Γ Εθνική κατηγορίας καθώς και όλη την επιτροπή διαιτησίας που αποτελείται από τον κ. Γιώργο Λιανό και τον κ. Γιώργο Παπαγεωργίου.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους συναδέλφους διαιτητές, παλιούς και νέους, που συνυπήρξαμε  στα γήπεδα αυτά τα χρόνια για την άψογη συνεργασία και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στο έργο τους, που μόνο εύκολο δεν είναι.

Τέλος Θα ήθελα να δηλώσω ότι ανήκω στην Ε.Π.Σ. Βοιωτίας και όχι σε οποιονδήποτε σύνδεσμο .

Η αγάπη μου για τη διαιτησία και το ποδόσφαιρο, που υπηρέτησα, και θα υπηρετώ δεν θα σβήσει ποτέ και επειδή το μικρόβιο η αρρώστια και το μεράκι για την διαιτησία δεν φεύγει τόσο εύκολα από την μια μέρα στην άλλη θα συνεχίσω σε τοπικό επίπεδο να προσφέρω όσο μπορώ”.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΗΣ

Comments are closed.