Άτυχος ο Αμβρυσσέας. Άδικη ήττα από Παναργειακό

0

Άτυχος ο Αμβρυσσέας στην πρεμιέρα γνώρισε την ήττα 0-1 από τον φιλόδοξο φιλόδοξο φέτος Παναργειακό με ένα γκολ από τον Μπουντόπουλο δέκα λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Διστόμου παρά τα διάφορα αγωνιστικά προβλήματα δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από την ομάδα του Άργους η οποία ευνοήθηκε και από την διαιτησία και θα εξηγήσουμε παρακάτω.

Οι Βοιωτοί λοιπόν δικαιολογημένα έχουν παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης αφού δεν έδωσε καθαρό πέναλτι για τον Αμβρυσσέα, «έκλεισε» τα μάτια στο 65* όταν θα έπρεπε να δώσει κόκκινη κάρτα στους φιλοξενούμενους ενώ ανέχτηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τις έντονες συνεχείς διαμαρτυρίες των παικτών του Παναργειακού  οι οποίοι και έκαναν καθυστερήσεις τοπικού επιπέδου…

Αγωνιστικά τώρα το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο που δυσκόλευε τις προσπάθειες και των 22 ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα το παιχνίδι να φαίνεται να κυλά στο μηδέν και όποιος έβαζε πρώτος γκολ αυτός θα έπαιρνε τη νίκη. Αυτό το έκαναν οι φιλοξενούμενοι στο 79* όπως είπαμε με τον Μπουντόπουλο αφού είχαν προηγηθεί τα της διαιτησίας που αναφέραμε παραπάνω.

Μπορεί στους Βοιωτούς να έμεινε η πίκρα της ήττας και όπως αυτή ήρθε αλλά σίγουρα μέσα στον κακό αγωνιστικό χώρο έπιασαν πολύ καλή απόδοση και άφησαν ενθαρρυντικά μηνύματα για τη συνέχεια. Η ομάδα του Αντώνη Δρακόπουλου έδειξε ένα καλογυμνασμένο σύνολο με ποιότητα και αν ήταν πιο τυχερή θα μπορούσε να πάρει το κάτι παραπάνω αφού και δοκάρι είχε και ευκαιρίες δημιούργησε.

Και εν κατακλείδι ο Αμβρυσσέας έδειξε ότι αν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό και την αγωνιστικότητα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και να κάνει μια αξιόλογη πορεία.

Αμβρυσσέας: Ντουμάνης, Ζυγογιάννης (79* Αντωνίου), Μανιδάκης, Στάρις, Στασινόπουλος, Τέλλος, Χαραλαμπίδης, Δήμου, Σένκα, Σεϊτι (60* Καραλής), Χίλαρι (87* Τοπάλι).

Παναργειακός: Φαρμάκης, Μπούτας, Μπριλάκης, Παναγιώτου (89* Παιδάκης), Καλύβας, Κυριακόπουλος, Τσιμικλής, Καδάς, Παπασπύρος (87* Μουσταφά), Συρεγγέλας (72* Κρόλ), Μπουντόπουλος (82* Καρούτης).

Comments are closed.