ΚΙΝ.ΑΛ. “καλεί” Σωτηρόπουλο

0

Την κάθοδό του ως υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές φαίνεται να σκέφτεται ο Κώστας Σωτηρόπουλος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του stereasports ο Κώστας Σωτηρόπουλος τον τελευταίο καιρό δέχεται έντονες πιέσεις από κορυφαία στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ. (με σύμφωνη γνώμη και της Φώφης βεβαίως, βεβαίως…) έτσι ώστε να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. Ο ίδιος σε σχετική ερώτηση του stereasports δεν θέλησε να πει κάτι περισσότερο αλλά δεν το διέψευσε κιόλας τηρώντας όπως φάνηκε μια στάση αναμονής.

Η δημοτικότητα του Κώστα Σωτηρόπουλου είναι δεδομένη και έχει συμβάλλει στο γεγονός ότι σε κάθε εκλογική διαδικασία πάντα είναι από τους πρώτους που δέχεται αρκετές προτάσεις για συμμετοχή.

Μάλιστα τον τελευταίο καιρό εκτός από τα δημοτικά δέχθηκε πρόταση τόσο από την Μπατζελή όσο και από τον Γκλέτσο για την περιφέρεια.

Αλλά οι τελευταίες πιέσεις από το ΚΙ.ΝΑΛ. είναι αξιοπρόσεκτες και πολύ σημαντικές για να αφήσουν αδιάφορο τον Κώστα Σωτηρόπουλο που θα “ζυγίσει” την κατάσταση και θα αποφασίσει…

Θα επανέλθουμε…

Comments are closed.