Βγαίνει μπροστά η Βούλα Καράλη

0

Μπορεί να μην το έχει ανακοινώσει επίσημα ακόμα αλλά είναι πλέον δεδομένο ότι κατεβαίνει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφια Δήμαρχος και αυτό είναι τελεσίδικο. Ο λόγος για την Βούλα Καράλη που ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον Δημαρχιακό θώκο στον Ορχομενό.

Η απόφαση από την Βούλα Καράλη έχει παρθεί εδώ και καιρό, μίλησε και συμφώνησε με τους συνεργάτες της από την παράταξή της και βγαίνει πλέον μπροστά με μοναδικό σκοπό να συσπειρώσει τον ευρύτερο Δήμο Ορχομενού για ένα νέο ξεκίνημα και για μια νέα αρχή.

Η πετυχημένη γιατρός και δημοτική σύμβουλος θέλει να δώσει το δικό της στίγμα στο ψηφοδέλτιο με το οποίο θα δηλώνει συμβολικά την πίστη και την αφοσίωσή στον κόσμο του Δήμου Ορχομενού, στο παρελθόν, στο παρόν και κύρια στο μέλλον του. Η Βούλα Καράλη θα ζητήσει  την στήριξη της ίδιας της κοινωνίας, με την οποία διατηρεί μακρά και διαρκή σχέση εμπιστοσύνης, εκτίμησης και σεβασμού

Γι’ αυτό άλλωστε το σύνθημα που έχει δοθεί  είναι ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο για όσους επιθυμούν να πλαισιώσουν την προσπάθεια αυτή. Για όλους όσους  γνωρίζουν τη Βούλα Καράλη και αγαπούν τον τόπο τους να συμμετέχουν. Η παράταξή θα είναι  είναι ανοιχτή για άτομα άξια, εργατικά που με ανιδιοτέλεια θέλουν να βοηθήσουν τον τόπο τους.

Η Βούλα Κάραλη και κοντά στην Α.Ε.Ο. Εδώ με Ξηρογιάννη, Μπούρα και Σωτηρόπουλο

Η Βούλα Καράλη και κοντά στην Α.Ε.Ο. Εδώ με Ξηρογιάννη, Μπούρα και Σωτηρόπουλο

Ήδη η Βούλα Καράλη δουλεύει πάνω σε αυτόν τον τομέα και τα πρώτα μηνύματα είναι κάτι παραπάνω από θετικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του stereasports το ψηφοδέλτιο έχει αρχίσει να “γεμίζει” με ικανά στελέχη απ’ όλους τους χώρους ενώ η κ. Καράλη έχει και ως στόχο να συμπεριλάβει νέους, ικανούς ανθρώπους από την κοινωνία του Ορχομενού που θέλουν να βοηθήσουν την περιοχή τους για να πάρει τη θέση που της αξίζει. Και σε αυτόν τον τομέα η αρχή έχει γίνει αφού αρκετοί νέοι άνθρωποι με προσωπικότητα και ιδέες έχουν δηλώσει την έμπρακτη συμπαράσταση σε αυτή την προσπάθεια που θα γίνει.

Η Βούλα Καράλη πάντα τόνιζε την ακλόνητη πεποίθησή της ότι αν διατεθούν όλες οι δυνάμεις για την ανασύνταξή του Δήμου και για το δυνάμωμά του, μόνο τότε ο λαός μπορεί να ελπίζει..

Η Βούλα Καράλη με την υπεύθυνη του stereasports και ανεξάρτητη σύμβουλο Φανή Θεοδώρου

Η Βούλα Καράλη με την υπεύθυνη του stereasports και ανεξάρτητη σύμβουλο Φανή Θεοδώρου

Comments are closed.