Λουκάς Μπάρλος: Με επιτυχία συνεχίζει στην Ιτέα

0

Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίζει στον Αστέρα Ιτέας ο Λουκάς Μπάρλος την καριέρα του ως προπονητής τερματοφυλάκων. Ο παλαίμαχος τερματτοφύλακας του Λεβαδειακού πριν ένα μήνα περίπου βγήκε εκτός συνόρων Βοιωτίας πηγαίνοντας στη γειτονική Φωκίδα και στον Αστέρα της Γ’ Εθνικής. Οι άνθρωποι του Αστέρα γνωρίζοντας τις ικανότητες του Λουκά Μπάρλου τον “έκλεισαν” αμέσως και μέχρις στιγμής δεν έχουν διαψευστεί.

Ο Λουκάς Μπάρλος είναι γνώστης του αντικειμένου, καθώς έχει αγωνιστεί στη θέση του τερματοφύλακα και έχει περάσει από πολλές ομάδες της Βοιωτίας με κορύφωση το Λεβαδειακό, ενώ έχει αγωνιστεί συνολικά σε 21 ομάδες.

Σαν προπονητής, έχει βρεθεί στον πάγκο 10 ομάδων με εξειδίκευση αυτή των τερματοφυλάκων.
Πέρυσι ήταν στα Τμήματα Υποδομής του Λεβαδειακού στην Κ19 και Κ17 με εξαιρετική επιτυχία, όπου και από τις δύο ομάδες οι τερματοφύλακες βρέθηκαν να προπονούνται με την πρώτη ομάδα.

Ας θυμηθούμε και την ανακοίνωση του Αστέρα για την πρόσληψη του Λουκά Μπάρλου:

ΑΣ Αστέρας Ιτέας

Ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Μαντούβαλος και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας μας με τον κ. Λουκά Μπάρλο στην θέση του Προπονητή Τερματοφυλάκων.

Ο κ. Μπάρλος που έχει αγωνισθεί στο παρελθόν με την φανέλα του Αστέρα (τέλη δεκαετίας του ’80) και κυρίως του Λεβαδειακού επί σειρά ετών, έρχεται να προστεθεί στο τεχνικό τιμ και να βοηθήσει με την εμπειρία του στο κομμάτι του τερματοφύλακα, κάτι που έκανε με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής του Λεβαδειακού.

Comments are closed.