“Τέλειωσαν” την Φανή Παπαθωμά

0

Την ανάκληση της κομματικής  ιδιότητας της Φανής Παπαθωμά αποφάσισε πριν από λίγο η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης του ΚΙΝ.ΑΛ

Έτσι η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας τέθηκε επίσημα και εκτός  κόμματος παρά τις δικές της δηλώσεις ότι ΠΑΣΟΚ ήτανε και ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει. Αυτό όμως δεν στάθηκε ικανό να πεισθεί η κεντρική εξουσία του ΚΙΝ.ΑΛ αλλά και τα στελέχη της Βοιωτίας.

Η αφορμή δόθηκε από τις δηλώσεις της Φανής Παπαθωμά στο STAR Κεντρικής Ελλάδος και την απόφαση που πήρε να “πορευθεί” με την υποψηφιότητα του Φάνη Σπανού που υποστηρίζεται από τη Ν.Δ. τη στιγμή που το ΚΙΝ.ΑΛ. είχε δώσει το χρίσμα στην Κατερίνα Μπατζελή.

Έτσι  η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης του ΚΙΝ.ΑΛ ανακάλεσε την κομματική ιδιότητα της Φανής Παπαθωμά με το σκεπτικό ότι δεν τήρησε τις αρχές του κινήματος και δεν στήριξε ως κομματικό στέλεχος που ήταν την επίσημη υποψηφιότητα της Κατερίνας Μπατζελή.

Το… ΠΑΣΟΚ λοιπόν είπε αντίο στη Φανή Παπαθωμά.

Η επίσημη ανακοίνωση:

“Η Επιτροπή Δεοντολογίας, Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του Κινήματος Αλλαγής, ύστερα από την δημόσια δήλωση της κας Φανής Παπαθωμά σε τηλεοπτικό σταθμό, ότι θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος σε συνδυασμό που δεν υποστηρίζεται από το Κίνημα Αλλαγής, στην σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε να της ανακαλέσει την ιδιότητα του μέλους, καθ’ ότι ενεργεί ενάντια στο καταστατικό και τις συλλογικές αποφάσεις του Κινήματος για τις Περιφερειακές εκλογές στη Στερεά Ελλάδα”.

Για την ΕΔΕΚΑΠ

Ο ΠρόεδροςΜιχάλης Τζελέπης

 

Comments are closed.