“Πέταξε” ο Αμβρυσσέας 1-0 την Ερμιονίδα

0

Με γκολ του Δήμου ο Αμβρυσσέας πέτυχε σπουδαία νίκη 1-0 επί της Ερμιονίδας και βελτίωσε σημαντικά την βαθμολογική του θέση ελπίζοντας και σε ανάλογη συνέχεια.

Οι Βοιωτοί του Αντώνη Δρακόπουλου ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτεροι διάρκεια του αγώνα και έστω και δύσκολα πήραν δίκαια τη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που την υποχρέωσαν και στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε λίγο πριν το 80′ απο τον Δήμου. Και το γκολ ήρθε με περιπετειώδη κι αναπάντεχο τρόπο, καθώς: η Ερμιονίδα είχε τη μπάλα και ο Κασαπίδης σούταρε στο δοκάρι, ο Μακρίδης δεν πρόλαβε στην επαναφορά να γίνει κάτοχος και να την σπρώξει στο τέρμα, ο Ντουμάνης  έβγαλε μεγάλη μπαλιά, στην περιοχή της Ερμιονίδας, ο Δήμου  κατάφερε να κερδίσει ανάμεσα σε Αλευρά και Βιρβίλη, οπότε ήταν εύκολο να πετύχει το 1-0.

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ (Αντώνης Δρακόπουλος): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Ζυγογιάννης, Στάρις, Καραλής (80’ Τοπάλι), Χαραλαμπίδης, Μανιδάκης (72’ Φωτόπουλος), Δήμου, Ιβάνοφ (57’ Βλάχος), Σένκα, Όλα (65’ Αντωνίου)

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Θ.Κολιτσιδάκης): Αλευράς- Τζιέρης, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης, Σαμαράς- Παλαιοπάνος, Γεωργακόπουλος (62′ Τρέσα), Πούτση (70′ Κασαπίδης)- Τριμπόνιας, Μακρίδης, Καλογιάννης (82′ Σαλταπίδας).

Comments are closed.