Το Ύπατο 1-0 στη Μεσσήνη

0

Ακόμα μια εκτός έδρας νίκη για το Ύπατο. Η Βοιωτική ομάδα τρία λεπτά πριν το τέλος κατάφερε να «αποδράσει» με το διπλό από την Μεσσήνη κερδίζοντας 1-0 τον τοπικό Πάμισσο.

Με αυτούς τους τρεις σημαντικούς βαθμούς η ομάδα του Κώστα Παρθενίου αναρριχήθηκε βαθμολογικά και βλέπει με διαφορετικό στόχο τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Το χρυσό γκολ που έδωσε τη νίκη στον Α.Ο.Υπάτου πέτυχε στο 87* ο Καράϊ όταν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του γκολκίπερ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μέσα σε πανηγυρισμούς…

Νωρίς – νωρίς, στο 12′ ο Ρήγας από δεξιά πήγε να κρεμάσει, με λόμπα… αλλά Τζιοβάνι, τον Καραθανάσο από 40 μέτρα, η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 17΄σουτ του Αργυρίου, μπλόκαρε ο Καπατσώρης. Στο 20′ σουτ από πολύ κοντά του Σπανού έδιωξε ο τερματοφύλακας του Παμίσου.

Στο 81′ ο Σαραντόπουλος έκανε το πλάσε πάνω στην γραμμή έδιωξε σωτήρια ο Νινιός και στο 85′ ο Καραι σε κενή εστία κάνει το 0-1, μιας και ο πολύ άπειρος Καπατσώρης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Διακρίθηκαν οι Νινιός, Μωράκης, Βλάχος (Πάμισσος) και οι Σπηλιώτης, Δέδες, Καράϊ, Γκαράνης, Σπανός (Ύπατο)

ΠΑΜΙΣΟΣ: Καπατσώρης, Νινιός (90′ Καραχάλιος), Μάραντος (55′ Παπαδόπουλος), Ρήγας, Ηλιόπουλος, Μωράκης, Βλάχος (90′ Χαρλέπας), Αριστομενόπουλος (80′ λ.τρ. Ρούτσης), Δημητρακόπουλος, Φιλόπουλος.

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ: Καραθανάσος, Γκούμας, Σπανός, Κωστούλας (60′ Μπερνιδάκης), Σπηλιώτης, Γκαράνης, Καραμέρης (46′ Καράι), Οικονομόπουλος, Αργυρίου (73′ Σαραντόπουλος), Δέδες.

Comments are closed.