Βοιωτία: Το τρίτο ημίχρονο

0

10153234_784090494958075_3633535009755930302_nΕίναι οι άνθρωποι που ζουν και αυτοί τη δική τους αγωνία. Έχουν λιγότερο μερίδιο στις επιτυχίες και περισσότερο στις αποτυχίες. Κάθονται πάντα σε μια «ηλεκτρική» καρέκλα. Το τρίτο ημίχρονο ανήκει στους πρωταγωνιστές των πάγκων.

Διαβάστε τι δήλωσαν οι προπονητές στα ΝΕΑ της Βοιωτίας…

Γιάννης Γερούλιας (Υψηλάντης): «Αντιμετωπίσαμε μια σφιχτή και δύσκολη ομάδα,αλλά ήμασταν καλύτεροι και νικήσαμε δίκαια.Δεν επιτρέψαμε ούτε μια τελική φάση στην αντίπαλη ομάδα, και επιθετικά είχαμε καλή 1.Γερούλιαςκυκλοφορία μπάλας, με υπομονή, αλλά χρειαζόμαστε βελτίωση στην τελική πάσα και στο γκολ.Έχουμε βελτιωθεί αρκετά,αλλά πρέπει να προσθέσουμε και άλλα στοιχεία στο παιχνίδι μας για να γίνουμε καλή ομάδα.Καλή συνέχεια στο Ακραίφνιο».

 Γιώργος Αγγέλου (Απόλλων): «Μετά τον τραυματισμό των παικτών που πήραμε το καλοκαίρι υπάρχει σοβαρό 1.Αγγέλου-Γπρόβλημα και η ομάδα δείχνει στο γήπεδο μια πολύ μέτρια εικόνα. Είμαστε υποχρεωμένοι εκ των πραγμάτων να αλλάξουμε την προσέγγιση του παιχνιδιού. Αυτό είναι δύσκολο μεσούσης της περιόδου αλλά θα το τολμήσουμε για να βρούμε τις λύσεις. Συγχαρητήρια στον Υψηλάντη και στο φίλο μου Γιάννη Γερούλια και τους εύχομαι καλή συνέχεια»

1.Αναστασίου...Λευτέρης Αναστασίου (προπονητής Κοκκίνου): Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερα γκολ με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ωστόσο θεωρώ ότι διαχειριστήκαμε καλά το ματς, παρά το γεγονός ότι μείναμε λίγο πίσω μετά από το γκολ που πετύχαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μεγάλη νίκη και να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναλίαρτο και τον προπονητή του.

1.Κυριάκος...Αγγελος Κυριάκου (προπονητής Παναλιάρτου): Παίζαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι το Κόκκινο. Ελέγξαμε το πρώτο ημίχρονο και είχαμε καλή κυκλοφορίες, δημιουργώντας παράλληλα τις προϋποθέσεις να πετύχουμε κάποιο γκολ. Δεν μπήκαμε το ίδιο καλά όμως στο δεύτερο μέρος. Ο αντίπαλος μας σε αυτό το διάστημα ήταν καλύτερος, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα και κέρδισε δίκαια.

Κώστας Παπαστάμος (Αρματηλάτης):«Στο σημερινό παιχνίδι ο στόχος μας ήταν να τελειώσει ο αγώνας χωρίς 1.Παπαστάμος..επιπλέον απώλειες ενόψει των σημαντικών αγώνων που ακολουθούν . Γνωρίζοντας την δυναμική της αντίπαλης ομάδος ,το μικρό ρόστερ που διαθέτουμε και τους 5 τραυματίες που είχαμε εκτός , είχαμε μια καλή εικόνα με καλή αμυντική συμπεριφορά. Παραμείναμε στο παιχνίδι παρά το ότι ο αντίπαλος μας πίεσε πολύ , μέχρι που έγινε το 2-0. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την σημερινή τους προσπάθεια».

1.Θεοχάρης....Χρήστος Θεοχάρης (ΑΕΟ): «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη και την εμφάνιση. Μπήκαμε αγχωμένα στο γήπεδο, δημιουργήσαμε κάποιες στιγμές αλλά πιστεύω ότι το γκολ έστω και στο τέλος του α’ ημιχρόνου μας έλυσε τα πόδια. Έτσι στο β’ μέρος πάιξαμε πιο απελευθερωμένα, πετύχαμε άλλα δυο γκολ, παίξαμε καλύτερα και δικαιούμασταν περισσότερα τέρματα. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Θήβας»

 Τάκης Πλατής (Δήλεσι): «Θα έλεγα για την ομάδα μου ότι στο παιχνίδι από άποψη εμφάνισης δεν ήμασταν έτσι 1.Πλατής...όπως είχαμε δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια αφού κάναμε πολύ λιγότερες τελικές προσπάθειες. Αλλά είναι η πρώτη φορά που θα πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά γιατί με 11 παίκτες βγάλαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με τρια παιχνίδια και είχαμε σωστές δυνάμεις. Είναι πολύ δύσκολο για ερασιτέχνες παίκτες κάτι τέτοιο κι εμείς τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια λοιπόν στους παίκτες μου. Θέλω όμως να πω πως θα άφηνα αυτές τις νίκες αρκεί να μην υπήρχαν οι δυο σοβαροί τραυματισμοί (Μπαστάνης Θ., Ταμπαθάνης) που μας αποδεκατίζουν. Εύχομαι ο τραυματισμός του Ταμπαθάνη να μην αποδειχθεί σοβαρός. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον φίλο μου Νίκο Γεωργακόπουλο αφού ο Παρνασσός είναι η μοναδική ομάδα που δεν μας άφησε να κάνουμε φάσεις. Τελειώνοντας θέλω να επισημάνω πως το παιχνίδι είχε τρία πέναλτι και δεν μπορώ να καταλάβω αν υπάρχει νόμος ότι η ομάδα που παίρνει ένα πέναλτι δεν δικαιούται να πάρει κι άλλα στη συνέχεια αν γίνουν»

 Νίκος Γεωργακόπουλος (Παρνασσός): «Ο αγώνας ξεκίνησε με εδαφική υπέροχη του Δηλεσίου χωρίς ομως να1.Γεωργακόπουλος.. απειλήθουμε ιδιαίτερα , ομως και εμείς είμαστε ακίνδυνοι αν και στο 45 θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί στην μεγάλη φάση που κάναμε και δεν σκοράραμε απο μισό μέτρο. Και το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στον ίδιο ρυθμό και όλα έδειχναν ότι θα παίρναμε τον βαθμό ομως δυστυχώς ένα πέναλτυ μας τον στέρησε . Το μονο που με λύπησε είναι ότι είπα μονο με πέναλτυ θα φάμε γκολ  να μην κάνουμε να μαρκάρετε με τα μάτια και να μην δώσουμε ούτε αφορμή στον κύριο Θεοχαρη να σφυρίξει και τελικά του δώσαμε την αφορμή να χάσουμε. Το ευχάριστο είναι ομως ότι κρατάμε το συν 6 απο την γραμμή των μπαράζ και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας»

 Γιάννης Μαρτιναίος (Κυπάρισσος): « Στο παιχνίδι πληρώσαμε το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο δεχόμενοι και1.Μαρτιναίος-700x336 δυο τέρματα. Στην επανάληψη προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε αλλά δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες για μπορέσουμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να χάσουμε από την Ένωση που κατά γενική ομολογία ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια τη νίκη. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ένωση. Εμείς θα πρέπει να αλλάξουμε πολλά για να μπούμε και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών».

 Νίκος Καραγιαννίδης (Ένωση): «Σε ένα τοπικό ντέρμπι παρουσιαστήκαμε πολύ ισχυροί και δυνατοί και όπως 1.Καραγιαννίδης..αρμόζει στην ομάδα μας. Κάναμε ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα, ίσως και το καλύτερο και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο. Είχαμε απίστευτη κατοχή, πολλές ευκαιρίες, πετύχαμε δυο γκολ και ουσιαστικά εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Στην επανάληψη απλά διαχειριστήκαμε το αποτέλεσμα γιατί ακολουθούν αρκετά δύσκολα παιχνίδια. Η νίκη μας είναι απόλυτα δίκαιη και να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Τέλος να ευχαριστήσω την ομάδα της Αντίκυρας για την άψογη φιλοξενία».

Γιώργος Κρόκος (Κεραυνός): «Ήταν ένα  παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες με δυο νεοφώτιστες ομάδες που 1.Κρόκος...έχουν τους ίδιους στόχους. Εμείς είχαμε αρκετά προβλήματα λόγω τραυματισμών αλλά και την κούραση από τον αγώνα κυπέλλου. Παρ’ όλα αυτά σταθήκαμε πάρα πολύ καλά. Ήμασταν πολύ καλοί στο α’ μέρος, χάσαμε ευκαιρίες και δεχθήκαμε γκολ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού από μια στημένη φάση. Στην επανάληψη συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή και όλα καλά. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και ένα ευχαριστώ στη διοίκηση της ομάδας που είναι κοντά μας και συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις»

Comments are closed.