Ε.Π.Σ.Βοιωτίας: Η ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση

0

Η  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας και η  Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας  συνδιοργάνωσαν  μουσικοχορευτική Βραδιά με τον Πέτρο Ίμβριο, την Σαμπρίνα και  την Σάσσυ Τσαντούρου, στο κέντρο »Γιούλας» στη Λιβαδειά. Εκεί παραβρέθηκαν και διασκέδασαν εκπρόσωποι από πολλά ποδοσφαιρικά σωματεία της Βοιωτίας.

Την εκδήλωση προλόγησε και παρουσίασε ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος του stereasports Γιάννης Παπαδήμος ενώ ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας Κώστας Νίκας αναφέρθηκε στα μέχρι στιγμής πεπραγμένα της διοίκησης της Ένωσης που κατατάσσουν τη διοργανώτρια αρχή της Βοιωτίας ανάμεσα στις μεγαλύτερες Ενώσεις της Ελλάδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου με τον Αντιδήμαρχο κ. Κυπραίο, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτης Αγνιάδης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βοιωτίας Γιώργος Λιανός, ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Γιαννάκης, πολιτικά πρόσωπα της περιοχής, επιχειρηματίες,  πολλά σωματεία της Βοιωτίας, παράγοντες, διαιτητές και προπονητές

IMG_0305

Η Ε.Π.Σ.Βοιωτίας τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κ. Γραμμένο, τον εκτελεστικό γραμματέα της Ε.Π.Ο. κ. Δέδε που κατάγεται από το Κόκκινο Βοιωτίας, τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κ. Βακάλη και την αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά.

IMG_0306

Την Ε.Π.Ο. εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας Γιώργος Χατζησαρόγλου που παρέλαβε και τις δυο αναμνηστικές πλακέτες  για λογαριασμό του κ. Γραμμένου και του κ. Βακάλη. Την πλακέτα του κ. Δέδε παρέλαβε το μέλος του Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Κοκκίνου κ. Σύρμος και την πλακέτα της κ. Παπαθωμά παρέλαβε ο Γιώργος Λιανός.

IMG_0321

Για φωτογραφικό ρεπορτάζ (από το Icon Pragiannis) πατήστε εδώ

Comments are closed.