Βοιωτία: Το τρίτο ημίχρονο

0

10153234_784090494958075_3633535009755930302_nΕίναι οι άνθρωποι που ζουν και αυτοί τη δική τους αγωνία. Έχουν λιγότερο μερίδιο στις επιτυχίες και περισσότερο στις αποτυχίες. Κάθονται πάντα σε μια «ηλεκτρική» καρέκλα. Το τρίτο ημίχρονο ανήκει στους πρωταγωνιστές των πάγκων.

Διαβάστε τι δήλωσαν οι προπονητές στα ΝΕΑ της Βοιωτίας…

Σωτήρης Παπαναστασίου (Κιθαιρώνας): «Στο σημερινό παιχνίδι ανεξάρτητα από τη νίκη και τους τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς που πήραμε, εμφανίσαμε και τα τρία πρόσωπα που μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος την απόδοση της ομάδας μας. Είχαμε διαστήματα με κακή, μέτρια και καλή απόδοση . Αυτές οι μεταπτώσεις θα πρέπει να  μειωθούν ως και να εξαλειφθούν ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο τέλος της χρονιάς Καλή συνέχεια στην ομάδα του Δηλεσίου»

Γιάννης Γερούλιας (Παναλίαρτος): Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα Οινόφυτα, καθώς πέτυχαν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη και είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα που πάει για πρωτάθλημα. Σταθήκαμε πολύ καλά στο γήπεδο. Η εμφάνισή μας ήταν πάρα πολύ καλή, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο είμασταν εμείς που χάσαμε την πολύ μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε πίεση από τον αντίπαλο, ο οποίος σε εκείνο το σημείο έδειξε την ποιότητά του. Ημασταν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο μέσα στην διεκδίκηση του παιχνιδιού, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε παρά την καλή ευκαιρία που είχαμε στο τέλος. Κρατάω την εμφάνιση της ομάδας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και η εμφάνισή μας σήμερα, μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον.

 Γιώργος Λάμπρου (Ολυμπιάδα): «Δεν βγήκε το ματς έτσι όπως το είχαμε σχεδιάσει, παρόλο που κερδίσαμε. Δεν ήμασταν αυτοί που θέλω εγώ και που μπορούμε και χρειαζόμαστε βελτίωση σε κάποια σημεία του παιχνιδιού μας. Σίγουρα σε αυτό το γεγονός, παίζει ρόλο και ο αντίπαλος, ο οποίος είναι μια από τις καλύτερες και πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας και βοηθάει ώστε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Στο τέλος υποχωρήσαμε και πιεστήκαμε, αλλά καταφέραμε να κρατήσουμε το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Πλέον κοιτάμε τη συνέχεια και θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

 Τάκης Πλατής (ΑΕΟ): «Θεωρώ ότι μπορούσαμε από το α’ μέρος να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε τις φάσεις αλλά ενεργούσαμε επιπόλαια. Στο β’ μέρος τα πράγματα απλοποιήθηκαν αφού και ο αντίπαλος κουράστηκε κι έτσι ήρθε πιο εύκολα απ’ ότι περιμέναμε η νίκη. Χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά ειδικά στον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά και στη δημιουργία φάσεων». 

Γιάννης Κουτρούμπας (Πλαταιές): « Παρά τα διάφορα αγωνιστικά προβλήματα και τους τραυματισμούς παρουσιαστήκαμε καλοί για ένα ημίχρονο και προσπαθήσαμε ελπίζοντας σε ένα καλό αποτέλεσμα. Στην επανάληψη δεχθήκαμε το δεύτερο από μια κακή αμυντική μας λειτουργία κι έτσι ήταν για μας δύσκολο πλέον να μπούμε και πάλι στο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους για ότι το καλύτερο».

Γιώργος Αγγέλλου (Απόλλων): «Δεν ”στέκει” σήμερα η δικαιολογία για τις απουσίες της ομάδας μας, όταν δέχεται τρία γκολ από στημένα, και μάλιστα από μια ομάδα που ηλικιακά και με βάση τη φυσική δύναμη, θα έπρεπε να την ελέγχαμε στις στατικές φάσεις. Για να φτάσει όμως ο αντίπαλος στα στημένα, έπαιζε. Και έπαιζε ένα στυλ παιγνιδιού που δεν είναι εύκολο να το εκπαιδεύσεις και μάλιστα σε νέα παιδιά με ταλέντο μεν, άπειρο δε στο να ισορροπεί νοητικά και σωματικά για να παράγει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, οπότε το τεχνικό τημ  Θ.Παχατουρίδη- Δ.Μπούτσικου -Σ.Σταματίου, πρέπει να νιώθει μόνο χαρά, για την υγεία που βγάζει αυτός ο ιστορικός σύλλογος και οφείλεται στην δουλειά της προπόνησης. Όσο για μας χρειάζεται υπομονή, γιατί μάλλον μετά τις γιορτές θα είμαστε όλοι και υγιείς για να δούμε έναν διαφορετικό Απόλλωνα, προς το παρόν ψυχραιμία γιατί υπάρχει επόμενη μέρα».

Νίκος Καραγιαννίδης (Ένωση): « Ήταν ένα παιχνίδι που το είχαμε κερδίσει από την αρχή γιατί έτσι θέλαμε να πιστεύουμε. Αλλά δυστυχώς πρέπει να παίξεις και μπάλα για να κερδίσεις. Υποτιμήσαμε τον αντίπαλο σε μέγιστο βαθμό  και το πληρώσαμε ακριβά. Αυτή η ήττα είναι αποκλειστική δική μου ευθύνη. Δεν θέλω να αναφερθώ στο παιχνίδι. Ήταν χωρίς ποιότητα. Εμείς χάσαμε πολλές ευκαιρίες ενώ ο αντίπαλος με δυο σουτ μας κέρδισε. Θέλω να σταθώ στο γεγονός ότι κανένα παιχνίδι δεν το κερδίζεις πριν ξεκινήσει. Ελπίζω να είναι μια κακή παρένθεση για μας και στο επόμενο παιχνίδι να παρουσιαστούμε όπως τις προηγούμενες αγωνιστικές με την καλή μας εικόνα. Συγχαρητήρια στον Παρνασσό. Κέρδισε δίκαια καταθέτοντας στον αγωνιστικό χώρο ότι όπλο διέθετε… Του εύχομαι καλή συνέχεια. Για μας ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να μην είμαστε οι ίδιοι…»

 Νίκος Γεωργακόπουλος (Παρνασσός): «Η ομάδα μας δεν προσπαθεί μόνο να σώσει την κατηγορία αλλά όλοι μαζί λόγω του μικρού αριθμού παικτών προσπαθεί να καταφέρει να τερματίσει την χρόνια… Κάθε εβδομάδα οι λίγοι που είμαστε δίνουμε ότι έχουμε από σωματικά και ψυχικά αποθέματα και έχουμε μια καλή συγκομιδή βαθμών. Μάλιστα η σημερινή νίκη ήρθε μετά από 5 ανεπιτυχή αποτελέσματα. Έτσι και σήμερα μέσα στο γήπεδο κατέβηκαν 12 μικροί ήρωες και έδωσαν τα πάντα για την ομάδα μας και την αξιοπρέπεια μας .

Γι’ αυτό κύριε Αλαφογιάννη και κύριε Λέτσα δεν έχετε δικαίωμα να παίζετε με τον ιδρώτα μας, πόσο μάλιστα εσείς κύριε Αλαφογιάννη τη στιγμή που εμείς διαμαρτυρηθήκαμε για το καταφανέστατο γκολ οφσάιντ τρέξατε να προστατεύσετε τον κύριο Λέτσα.

Και μας αποκαλέσατε  τελειωμένους, διασαλεμένους και ασχέτους!!!

Με ποιο δικαίωμα κύριε Αλαφογιάννη έχετε άποψη και μας προσβάλετε;;;

Ποιος σας τα είπε αυτά; Μας ξέρατε και χθες; Σας έβαλε κανείς να μας διαλύσετε;

Πως κύριε Φλώτσιε επιτρέπεις τέτοιες συμπεριφορές από τους κύριους διαιτητές σας;

Δεν θέλουμε να μας σφυρίξει πάλι ο κύριος αυτός και η παρέα του!! Να πάει να σφυρίξει εκεί που έχει πάει αρκετές φορές φέτος .

Σωστά μείναμε με 10 παίκτες στο 70*. Ας πρόσεχε ο ΠΕΡΒΕΛΗΣ να λέει λιγότερα επιτέλους. Αλλά όχι και με 9 στο 74* για καθυστέρηση εκτέλεση φάουλ. Μόνο σε μας αυστηρότητα;

Γιατί ανεχτήκαμε το Νο 6 των γηπεδούχων να μας βρίζει προκλητικά 90 λεπτά να τον ακούει όλο το γήπεδο χωρίς να τον τιμωρήσετε;

Όμως ο Θεός είναι μεγάλος γιατί όχι μόνο βάλαμε γκολ στην μια και μοναδική φορά που κατεβήκαμε στην αντίπαλη εστία με 9 παίκτες αλλά και στο 97 γιατί δεν σας έφταναν τα 5 λεπτά καθυστερήσεων θέλατε και αλλά 2 επιπλέον!!!!

Μετά τον αγώνα το μόνο που θς μπορούσα να κάνω ήταν να πάω στα αποδυτήριά μας και να φιλήσω έναν, έναν τους παίκτες μου γι’ αυτό που κατάφεραν σήμερα όπως και έκανα ..

Υπάρχει Θεός κύριοι … και η καθημερινότητα δεν τελειώνει σε 90 λεπτά μέσα σε ένα γήπεδο αλλά μέσα στην κοινωνία που ζούμε όλοι !!!!!

ΕΚΕΙ εσείς βγάζετε την στολή του διαιτητή και εγώ την στολή του στρατηγού που μέχρι πρόσφατα φορούσα και ο καθένας μας θα πάρει ότι του αξίζει!!!!»

Γιώργος Κρόκος (Κεραυνός): «Στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλύτεροι και δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Ο αντίπαλος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι αλλά εμείς μετά το ημίωρο ισορροπήσαμε. Στην ανάπαυλα είπαμε κάποια πράγματα, διορθώσαμε κάποια άλλα και στην επανάληψη κυριαρχήσαμε γενικώς. Είχαμε το γκολ, είχαμε δοκάρι και πολλές ευκαιρίες που δεν τις αξιοποιήσαμε με αποτέλεσμα να τιμωρηθούμε αφού ο αντίπαλος με μια τελική μας ισοφάρισε. Πάντως παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στον Υψηλάντη και καλή συνέχεια».

Γιάννης Πούλος (Υψηλάντης): «Αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο στο α’ 25 λεπτο αλλά δεν ευτυχήσαμε στο διάστημα αυτό να πετυχουμε ένα τέρμα που δικαιούμασταν. Δυστυχώς κάποιες αναγκαστικές αλλαγές μας ανάγκασαν να χάσουμε την συνοχή μας στο υπόλοιπο διάστημα με αποτέλεσμα σε μια στημένη φάση να βρεθούμε πίσω στο σκορ κόντρα στην ροη του παιχνιδιού. Από εκείνο το σημείο και μετά βγάλαμε αντίδραση και καλή απόδοση με αποτέλεσμα την ισοφάριση η οποία θα μπορούσε να γίνει και νίκη αν είχαμε καλύτερες επιλογές προς το τέλος του παιχνιδιού Συγχαρητήρια στους παίχτες μου και καλή συνέχεια στην ομάδα του Κεραυνού»

Λευτέρης Αναστασίου (Κόκκινο): «Για ένα ακόμη παιχνίδι ήμασταν κατά κράτος ανώτεροι αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη που δικαιούμασταν. Στο ποδόσφαιρο σημαντικός παράγοντας είναι και η τύχη. Και σε μας η τύχη μας γύρισε τη πλάτη»

Κώστας Λίβας (Κυπάρισσος): «Για μας είναι ένας πολύτιμος βαθμός σε μια δύσκολη έδρα και θα μας δώσει άλλον αέρα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και παίξαμε με πάθος και ψυχωμένα»

Γιάννης Ρόκας (Μαυρομμάτι): «Θεωρώ ότι αν σε συνεχόμενα παιχνίδια υπάρχουν σημαντικές απουσίες είναι φυσικό να έρθουν και τα άσχημα αποτελέσματα. Αν και σταθήκαμε μέτρια στον αγώνα πιστεύω πως αν ήμασταν πιο προσεχτικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Συγχαρητήρια στα παιδιά και συνεχίζουμε τον αγώνα μας…»

Κώστας Παπαστάμος (Αρματηλάτης): «Σήμερα θέλαμε να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα , ώστε να μην μείνουμε πίσω γνωρίζοντας και τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν. Το παιχνίδι ήταν κακό και οποία ομάδα έβαζε πρώτη το γκολ θα είχε πολλές πιθανότητες να κερδίσει. Εμείς χωρίς να εντυπωσιάσουμε πιστεύω πήραμε δίκαια την νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Comments are closed.