Επιστροφή στις νίκες. Ο Αμβρυσσέας 2-0 τον Παναρκαδικό

0

Επιστροφή στις νίκες για τον Αμβρυσσέα. Η ομάδα του Διστόμου παίζοντας και ποδόσφαιρο αξιώσεων κατάφερε να κερδίσει 2-0 τον Παναρκαδικό και να ανέβει ψηλότερα στην βαθμολογία ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον του στη κατηγορία.

Η ομάδα του Αντώνη Δρακόπουλου ειδικά στο πρώτο μέρος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο πετυχαίνοντας και τα δυο γκολ. Είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και δεν άφησε περιθώρια στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν έστω και υποψία ευκαιρίας στην εστία του Ντουμάνη. Κι από κει και πέρα ήταν άψογη στα επιθετικά της καθήκοντα αφού εκτός από τα δυο γκολ έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα.

Το πρώτο μέρος όπως είπαμε ανήκε ολοκληρωτικά στον Αμβρυσσέα και στο 17* ήρθε και το γκολ από τον Σένκα που έστειλε όμορφα τη μπάλα στα δίχτυα του Λίβα κάνοντας το 1-0.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα καρποφόρησε για δεύτερη φορά η επιθετική πρωτοβουλία της Βοιωτικής ομάδας όταν ο Δήμου δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Λίβα κι έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη η γρήγορη αποβολή του Ivanov (δεύτερη κίτρινη) άλλαξε κάπως τα σχέδια του Αντώνη Δρακόπουλου. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν πλέον περισσότερο να διαχειριστούν το σκορ. Και τα κατάφεραν κατά τον καλύτερο τρόπο. Έκλεισαν περισσότερο τους διαδρόμους, είχαν πειθαρχία στην αμυντική τους λειτουργία και θα λέγαμε ότι δεν απειλήθηκαν και ιδιαίτερα. Μάλιστα είχαν και τις ευκαιρίες να πετύχουν και ένα τρίτο γκολ αλλά έχαναν την τελική προσπάθεια.

Τέλος καλό όμως κι όλα καλά για τον Αμβρυσσέα που αν εκμεταλλευτεί το θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα που έχει σίγουρα έχει μέλλον στη Γ’ Εθνική.

Αμβρυσσέας: Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Καραλής (88* Μουντοκαλάκης), Staris, Ζυγογιάννης, Χαραλαμπίδης, Μανιδάκης (72* Βλάχος), Senka (80* Φωτόπουλος), Αντωνίου (60* Τέλλος), Δήμου, Ivanov

Παναρκαδικός: Λίβας, Καναβέτας, Μπινιώρης, Στρέμπας, Σπίντζος (80* Gadiaga), Κασάπης, Μουλιάτος, Τσιώλης, Γεωργόπουλος, Λυμπερόπουλος, De Zouza (83* Vignievic)

Αντώνης Δρακόπουλος: Επιστρέψαμε στις νίκες μετά από δυο αγωνιστικές όπου είχαμε και καλή αγωνιστική παρουσία με Ασπρόπυργο και Καλαμάτα. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είχαμε πολύ καλή αμυντική και επιθετική λειτουργία ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με συνδυαστικό παιχνίδι. Εκτός από τα δυο γκολ χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες ενώ κατορθώσαμε να κλείσουμε όλους τους χώρους στον αντίπαλο με αποτέλεσμα να μην κινδυνέψουμε καθόλου.

Στο β’ μέρος μπήκαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι χωρίς βέβαια και να κλειστούμε. Δυστυχώς πολύ νωρίς μείναμε με δέκα παίκτες και φυσικά πρωταρχικός μας στόχος ήταν να δώσουμε χώρο στον αντίπαλο, να κλείσουμε τους διαδρόμους και από κει και πέρα σε κάποια αντεπίθεση να πετυχαίναμε ένα τρίτο γκολ και να «κλειδώναμε» τον αγώνα. Το πρώτο κομμάτι το πετύχαμε καταφέρνοντας να μην δεχθούμε γκολ. Στο επιθετικό κομμάτι είχαμε τις προϋποθέσεις αλλά πότε η κακή τελική πάσα και πότε η ατυχία μας στέρησαν ένα τρίτο γκολ.

Το σημαντικό είναι ότι πήραμε μια σπουδαία νίκη επί ενός αντιπάλου που έχει τους ίδιους στόχους και με δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Εμείς αν καταφέρουμε μέχρι τη διακοπή να πάρουμε νίκες εντός με Λέρνα και Βλαχιώτη θα είμαστε πολύ καλά.

Για μια ακόμη φορά να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε»

 

Comments are closed.