Ύπατο – Καλαμάτα 0-1

0

 

Στο ντέρμπι της Γ’ Εθνικής ο Α.Ο. Υπάτου δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα 0-1 από την πρωτοπόρο ομάδα της Καλαμάτας.

Η Βοιωτική ομάδα άντεξε αρκετά καλά απέναντι στην καλύτερη ίσως ομάδα του ομίλου και «έπεσε» οκτώ λεπτά πριν το τέλος.

Καλύτερη ήταν η Καλαμάτα σε γενικές γραμμές στο Σχηματάρι. Αφού έχασε τρεις καλές ευκαιρίες στο α΄ ημίχρονο, έφτασε στο γκολ στο 82′ με τον Μάρκοβιτς (μετά από συνεργασία του με τον Λαθύρη).

Μετά το πρώτο 10λεπτο η Μαύρη Θύελλα πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού κι έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες με τον Μάρκοβιτς στο 11′, όταν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο “Γ” της εστίας του Μπαρμπανιώτη, που έδιωξε εντυπωσιακά, στο 15′ σε πλασέ του Φουάση από καλή θέση και στο 24′ όταν ο Μίνγκας σε τετ-α-τετ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Μπαρμπανιώτη.

Στο επόμενο λεπτό το Ύπατο έβγαλε επικίνδυνη αντεπίθεση και έδειξε πως μπορεί να γίνει επικίνδυνο, κάτι που έκοψε τον ρυθμό της Καλαμάτας.

Στο 59′ λεπτό η Καλαμάτα έχασε νέα ευκαιρία με τον Μίνγκα.

Ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε, ενώ το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό με τον διαιτητή να αφήνει την εξέλιξή του.
Αυτό έφερε τις διαμαρτυρίες του Γιάννη Χριστόπουλου ο οποίος αποβλήθηκε, ενώ μετά το 70′ υπήρξε μεγάλη ένταση με ανταλλαγή αντικειμένων στην κερκίδα, ενώ ήταν δύσκολο να περιοριστούν τα επεισόδια λόγω της μικρής αστυνομικής δύναμης.
Την λύση για την ομάδα της Καλαμάτας έδωσε ο Μάρκοβιτς στο 82ο λεπτό, κάνοντας το 0-1και ξεσηκώνοντας τους οπαδούς της Μαύρης Θύελλας που βρέθηκαν στο Σχηματάρι.
Στα τελευταία λεπτό ο ΑΟ Υπάτου προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά η Καλαμάτα ήταν πιο επικίνδυνη με τον δραστήριο Λαθύρη, ενώ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κάρλος στο 92′.

Με τη νίκη της αυτή, η Μαύρη Θύελλα, ξέφυγε κι άλλο από τους διώκτες της που στραβοπάτησαν.

Περίπου 800 οι φίλαθλοι του αγώνα, οι 150 από αυτούς φίλοι της Καλαμάτας.…

Comments are closed.