Βούλα Καράλη: Χειροκροτήθηκε σαν… Δήμαρχος

0

Με το σύνθημα “Επανεκκίνηση τώρα” και με στόχο να “ανάψει” τις μηχανές και να οδηγήσει τον Ορχομενό στο μέλλον η Βούλα Καράλη ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά της στην κατάμεστη μέσα και… έξω αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της πόλης του Ορχομενού.

Καράλη2

Η πληθώρα του κόσμου χειροκρότησε την υποψήφια Δήμαρχο που βλέπει στο πρόσωπό της την αναγέννηση συνολικά του Καλλικρατικού Δήμου που έχει “βαλτώσει” την τελευταία τετραετία.

Ένα διπλό στόχο πλέον επιδιώκει να πετύχει η Υποψήφια Δήμαρχος Βούλα Καράλη στις  Δημοτικές Εκλογές του Μαϊου 2019: Να είναι η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος αυτού του ιστορικού τόπου και να συμβάλλει στην «επανεκκίνηση» της τοπικής κοινωνίας! Αυτό φανέρωσε η πρώτη,  αρχηγική της εμφάνιση, κατά την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητάς της στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στην έδρα του Δήμου Ορχομενού.

Ξεκινώντας από τη γενέτειρα της, η οδοντίατρος στο επάγγελμα και δύο φορές εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος, τ. Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Υπεύθυνη για την αναγέννηση Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης μέσα από σειρά δράσεων που άφησαν το στίγμα τους σε μικρούς και μεγάλους, η κα Καράλη στην σύντομη ομιλία της επικεντρώθηκε στην ανάγκη «επανεκκίνησης» της τοπικής κοινωνίας.

Καράλη6

Καράλη4

Πλαισιωμένη από πολλούς υποψήφιους και υποψήφιες του συνδυασμού της  για το κεντρικό ψηφοδέλτιο αλλά και για τις τοπικές κοινότητες του Δήμου μας, την Βούλα Καράλη τίμησαν με την παρουσία τους οι τέως Δήμαρχοι Ορχομενού Γιώργος Ζυγούρης, Γιάννης Μπέσσας, Κώστας Γκιζίμης και Κώστας Ξηρογιάννης, η Αντιπεριφερειάρχης  Φανή Παπαθωμά και πολλά ακόμη πρόσωπα – εν ενεργεία και μη – από την πολιτική, αυτοδιοικητική, επιχειρηματική και κοινωνική ζωή της περιοχής, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή της.

Καράλη3

Καράλη5

Η υποψήφια Δήμαρχος δέχθηκε τις ευχές όλων «για καλή επιτυχία» στους στόχους της και «καλή δύναμη» στην προεκλογική περίοδο, η οποία για τον Δήμο Ορχομενού ξεκίνησε ήδη επισήμως… από χθες !!!

Comments are closed.