«Χαρακίρι» ο Αμβρυσσέας!!! 2-3 από τον Αστέρα

0

«Χαρακίρι» κανονικό έκανε στην έδρα του ο Αμβρυσσέας. Η ομάδα του Διστόμου έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο τη φετινή χρονιά χάνοντας 2-3 από τον Αστέρα Βλαχιώτη σε ένα παιχνίδι όπου οι προσδοκίες για τη νίκη ήταν μεγάλες και ίσως και σίγουρες αφού τέτοια παιχνίδια στην έδρα σου τα θέλεις για να παραμείνεις στην κατηγορία.

Κι όμως αυτό δεν το κατόρθωσε η Βοιωτική ομάδα με αποτέλεσμα έπειτα από μια μέτρια εμφάνιση να γνωρίσει την απρόσμενη ήττα και να μείνει πίσω βαθμολογικά.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι όλα τελειώνουν σε ένα παιχνίδι. Απλά τώρα χρειάζεται ανασύνταξη δυνάμεων, κάποιες προσθήκες έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί με καλύτερο πρόσωπο τη νέα χρονιά.

Με το καλημέρα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι μόλις στο 1* και με αυτό τον τρόπο άνοιξαν το σκορ «παγώνοντας» από την αρχή το γήπεδο.

Στο 22* ο Ivanov ισοφάρισε σε 1-1 αλλά «εκμεταλλεύτηκε» το fair play που έκαναν οι του Αστέρα με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να «χαρίσουν» ουσιαστικά ένα λεπτό αργότερα το γκολ στους φιλοξενούμενους που μπήκαν και πάλι μπροστά στο σκορ με 1-2.

Στο 40* όμως ο Ivanov έφερε το παιχνίδι στα ίσια ισοφαρίζοντας κανονικά σε 2-2.

Στην επανάληψη οι Βοιωτοί πίεσαν για τη νίκη κι έχασαν ευκαιρίες αλλά στο 75* σε μια αδράνεια δέχθηκαν ένα τρίτο γκολ και έμειναν και πάλι πίσω στο σκορ με 2-3.

Το αποκορύφωμα ήταν στο 82* όταν ο Αμβρυσσέας κέρδισε πέναλτι αλλά ο Αντωνίου δεν μπόρεσε να βάλει γκολ από τα 11 βήματα αστοχώντας.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο Αμβρυσσέας γνώρισε την ήττα που θα πρέπει γρήγορα να ξεχαστεί και όλοι πιστεύουν ότι η διακοπή θα ανακάμψει την ομάδα.

 Αμβρυσσέας: Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Staris, Τέλλος, Ζυγογιάννης, Βλάχος, Μανιδάκης, Σένκα, Czumezu, Αντωνίου, Ivanov, Μουντοκαλάκης.

Αστέρας: Μάνος, Παναγόπουλος, Καρνιάτης, Κολλιάκος, Κοτσάλης, Ρανόζης, Olakunle, Λειμονίτης, Fonjah, Σαμπατάκος, Μπερδούσης.

 

Comments are closed.