Ε.Π.Σ.Βοιωτίας: Ισοπαλίες με την Αχαΐα

0

Ισόπαλα έληξαν τα παιχνίδια που έδωσαν την Τετάρτη, 16/01 οι ομάδες κάτω των 16 ετών (Κ-16) και κάτω των 14 ετών (Κ-14) της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας και τις ομάδες της Ε.Π.Σ. Αχαΐας.

Κ – 14

Βοιωτία Κ-14
Στο παιχνίδι των ομάδων Κ14 (έχουν διάρκεια 70 λεπτών – δυο 35λεπτα ημίχρονα) που όπως πάντα διεξάγεται πρώτο, οι παίχτες και των δυο ομάδων προσπάθησαν, είχαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και έτσι «μοιράστηκαν» εντυπώσεις και από ένα βαθμό.
Ε.Π.Σ. Βοιωτίας (Νίκος Τριπηλόπουλος): Στάμου – Λίλιος, Μορφακίδης, Φωτιάδης, Φίλων, Α.Στάντζος, Θεοδώρου-Ντελιμιχάλης, Μπέκας, Κωστακόπουλος (46’ Τσάλεζας), Βλαχόπουλος (36’ Μ.Στάντζος), Σοϊλέδης.
Στον πάγκο: Τοσούνης – Κουράντζος, Αναστασίου, Αβράμπος, Πούλος.
Ε.Π.Σ. Αχαΐας (Δημήτρης Κάκκος): Γεωργόπουλος – Κοντογιάννης, Πετρόπουλος, Τσαούσης, Κουτσοποδιώτης, Λένης (46’ Πέτρου), Τιμοθέου (60’ Κουραχάμης), Ορτέντζιος, Στρέκλας, Πετράτος (68’ Κατσαΐτης), Κωνσταντόπουλος.
Στον πάγκο: Σταυρόπουλος – Μανδρέκας, Κωλέτσης, Μπλατα.
Διαιτητής ήταν ο διαιτητής Γ’ Εθνικής, Σπύρος Νικολάου από τον Σ.Δ.Π. Αθηνών.
Βοηθοί διαιτητές ήταν οι βοηθοί Γ’ Εθνικής κατηγορίας, Γεώργιος-Παναγιώτης Αραβίδης και Γιάννης Καραγιαννίδης, αμφότεροι επίσης, από τον Σ.Δ.Π. Αθηνών.

Κ – 16

Βοιωτία Κ-16
Στο παιχνίδι των ομάδων Κ16 που ακολούθησε (έχουν διάρκεια 80 λεπτών – δυο 40λεπτα ημίχρονα) οι γηπεδούχοι ήταν πάρα πολύ καλοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.
Στο πρώτο μέρος είχαν τέσσερεις (τουλάχιστον) πολύ καλές στιγμές για να σκοράρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Τελικά σκόραραν στο 58’ με τον Κολιγιάννη με κοντινό πλασέ μετά από ωραίο και γρήγορο συνδυασμό, αλλά το γκολ αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να τούς δώσει την νίκη που ήθελαν καθώς στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή των και στο 69’ έφτασαν στην ισοφάριση με τον Τσεγκενέ ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του β’ μέρους.
Ε.Π.Σ. Βοιωτίας (Βαγγέλης Πούλος): Πούλος – Πολυτάρχου, Τριανταφύλλου, Κοσκινάς, Νακούτσης, Λέκκας, Καλογρηάς (79’ Ζίζολλι), Τσιώλης (76’ Αλμπάνης), Ζούσης (73’ Μούτσα), Κολιγιάννης, Γιαλός.
Στον πάγκο: Παπαγεωργίου – Τσεμπερλίδης, Βαρθαλάμης, Μπότσης.
Ε.Π.Σ. Αχαΐας (Κώστας Σωτηρόπουλος): Α.Φλωράτος – Δελδήμος, Παναγιώτου (74’ Μαρκεζίνης), Σοφιανόπουλος, Γεωργίου, Π.-Ι.Φλωράτος, Γκολφίνος, Σαμαντας (67’ Βιλανάκης), Νικολόπουλος (74’ Πλατυκώστας), Μπουρλάκης (67’ Σκούρτας), Καπερώνης (41’ Τσεγκενές).
Στον πάγκο: Σταυρόπουλος – Θωμάς.
Διαιτητής ήταν διαιτητής Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ιωάννης-Δημήτριος Καλογερόπουλος από τον Σ.Δ.Π. Αθηνών.
Βοηθοί διαιτητές ήταν ο κ. Αραβίδης και ο κ. Καραγιαννίδης

Πηγή: starsports

Comments are closed.