Στην Λαμία ο Λιανός για την εκδήλωση των ΝΟΔΕ Στερεάς

0

Στην Λαμία θα βρεθεί την Κυριακή ο Γιώργος Λιανός. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βοιωτίας θα παραστεί στην εκδήλωση των πέντε Νομαρχιακών Επιτροπών Ν.Δ. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Βοιωτίας-Εύβοιας –Ευρυτανίας –Φθιώτιδας –Φωκίδας ). Μάλιστα ο Γιώργος Λιανός (στη φώτο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη) θα είναι και ένας από τους ομιλητές της εκδήλωσης.

Την κομματική εκδήλωση οργανώνει η Νέα Δημοκρατία σε επίπεδο Στερεάς Ελλάδας για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του κ. Φάνη Σπανού. Το παρόν θα δώσει ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Η ανακοίνωση της Ν.Δ.:

“Η ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ενημερώνει ότι την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19.00 μμ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση των πέντε Νομαρχιακών Επιτροπών ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Βοιωτίας-Εύβοιας –Ευρυτανίας –Φθιώτιδας –Φωκίδας ) στην αίθουσα του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΡΟΥΜΕΛΗΣ Υψηλάντη 17 Λαμία . Ομιλητής θα είναι ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ.Φάνης Σπανός με θέμα «Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας την επόμενη μέρα». Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.Κυριάκος Μητσοτάκης”

Comments are closed.