Παλαίμαχοι Λεβαδειακού: Keep Walking…

0

Ένα από τα πιο ζωντανά κύτταρα στον αθλητισμό κάθε περιοχής αποτελούν αναμφισβήτητα οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Έτσι και στη Λιβαδειά οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού αποτελούν ένας από τους πιο ζωντανούς αθλητικούς οργανισμούς της πόλης δίνοντας και την διαφορετική αθλητική διάσταση που θέλει η περιοχή…

Το τελευταίο διάστημα οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού ενεργοποιήθηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο δίνοντας τα σοβαρά σημεία αθλητικής δραστηριότητας που πρέπει να υπάρχουν. Και αυτό το αποδεικνύουν με όλες τις δραστηριότητες που έχουν ξεκινήσει και που φυσικά θα συνεχίσουν να πραγματοποιούν.

Το πρώτο που έγινε την προηγούμενη χρονιά ήταν η επανίδρυση των παλαιμάχων σε διαφορετικό επίπεδο με νέο καταστατικό και νέο όνομα


“Σωματείο Βετεράνων – Παλαιμάχων Λεβαδειακού”
Αυτή είναι η νεά ονομασία.

Οι παλαίμαχοι στοχεύουν σε νέα οργάνωση με στόχο την καλύτερη λειτουργικότητα και τον άριστο προγραμματισμό. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε έκαναν και νέο καταστατικό το οποίο και εγκρίθηκε.

Σκοπός βέβαια αυτής της νέας προσπάθειας είναι όπως πάντα η σύσφιξη των σχέσεων των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και αθλητών του Λεβαδειακού.

Ήδη από την προηγούμενη χρονιά οι παλαίμαχοι με προσωρινή διοίκηση έχουν αρχίσει να “κινούνται” σε διαφορετικό επίπεδο και όπως αρμόζει. Έχουν δώσει φιλικούς αγώνες ενώ στα άμεσα σχέδια είναι και ο προγραμματισμός κοινωνικών εκδηλώσεων και οτιδήποτε έχει να κάνει με το αθλητικό ευ αγωνίζεσθαι.

Σύσφιξη σχέσεων και εκδηλώσεις πάνω απ’ όλα…

Και φυσικά είναι κοντά και στην μεγάλη ομάδα του Λεβαδειακού.

Όλα αυτά δίνουν ένα τόνο αισιοδοξίας και όλοι θα πρέπει να συμπαρασταθούμε και να είμαστε αρωγοί στην μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Οι παλαίμαχοι:

Μελισσάρης Γιάννης, Γκουλής Σπύρος, Τσίκεζας Τάσος, Πούλος Γιάννης, Χάνιος Ντίνος, Τζότζολης Γιάννης, Γκαλαμέλος Λουκάς, Γκαλαμέλος Κώστας, Γκουλής Άρης, Θεοχάρης Χρήστος, Μπέλλος Λουκάς, Ματθαίου Δημήτρης, Λαζάρου Δημήτρης, Καραμπελούσης Κώστας, Ζαφείρας Χρήστος, Μαρτιναίος Γιάννης, Ζώης Ανδρέας, Νικολάου Μπάμπης, Καλογρηάς Θανάσης, Μπλέτσας Μιχάλης, Καραδήμας Κώστας, Καρβούνης Τάκης, Ζέρκουλης Σωτήρης, Κωτσαδάμ Οδυσσέας, Μπάρλος Λουκάς, Καντάς Γιώργος, Κεφαλάς Χρήστος, Καραμπάτσος Παναγιώτης, Κωτσαδάμ Χρήστος, Αυγέρης Παναγιώτης, Κακοτρίχης Κώστας, Γκουλής Νίκος, Καβρούζος Παναγιώτης, Παπαχαραλάμπους Γιάννης, Ράπτης Μάκης, Τσαμπής Γιώργος, Μαγγίνας Γιάννης, Μπότσης Κώστας, Καραγιαννίδης Νίκος, Μάνεσης Γιώργος, Παστός Τάσος, Τσανίδης Μάκης.

Comments are closed.