Το Ύπατο 2-0 τον Α.Ο.Κ. Ζακύνθου

0

Με γκολ των Σπανού και Ντελέκου το Ύπατο κέρδισε 2-0 τον Α.Ο.Κ. Ζακύνθου και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς βελτιώνοντας την βαθμολογική του θέση και στοχεύοντας πλέον ακόμα ψηλότερα.

Ήταν μια καλή νίκη για την ομάδα του Στάθη Σταθόπουλου στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος που σίγουρα θα δώσει άλλον ψυχολογικό αέρα στους Βοιωτούς για τη συνέχεια με σκοπό να πραγματοποιηθούν οι φετινοί στόχοι της ομάδας.

Η βοιωτική ομάδα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, ήταν ουσιαστική πετυχαίνοντας δυο γκολ ενώ είχε και τις ευκαιρίες για να πετύχει μεγαλύτερο σκορ.

Εκείνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα και το Ύπατο έκανε αυτό που έπρεπε και πήρε δίκαια μια ακόμα νίκη.

Μάλιστα η ομάδα έδωσε και σημεία σημαντικής βελτίωσης σε όλους τους τομείς κάτι που γεμίζει αισιοδοξία τους ανθρώπους της ομάδας και την τεχνική ηγεσία για πολύ καλύτερη συνέχεια αν η απόδοση των παικτών κυμανθεί πλέον σε αυτά τα επίπεδα.

 Τα γκολ

Το Υπάτο κατάφερε από μια στημένη φάση στο 25΄ να μπει μπροστά στο σκορ όταν εκτελέστηκε ένα φάουλ η άμυνα της νησιώτικής ομάδας ολιγώρησε και από το ύψος του πέναλτι ο Ντελέκος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Δεν πέρασαν 5 λεπτά από το πρώτο γκολ και ήρθε και 2η ψυχρολουσία για τους νησιώτες όταν ο Πέττας γλίστρησε έχασε την μπάλα, ο Σπανός μπήκε στην περιοχή και έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους που πατούσαν πλέον σε στέρεες βάσεις , «κτίζοντας» αυτή τη νίκη από πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

Διαιτητής: Γιαννούκας (Δωδεκαννήσου), Βοηθοί Κοτορρός (Δωδεκαννήσου), Μητροφάνης (Αθηνών)


ΑΟ Υπάτου: (Σταθόπουλος) Σταυριανός, Αργυρίου, Οικονομόπουλος, Παπαχαραλάμπους, Ευθυμίου, Γκούμας, Δέδες, Ντελέκος, Σπανός, Μπερνιδάκης, Μπομπάνα-Κάρλος (74΄ Σαραντόπουλος)

Πάγκος: Καράϊ, Λάμπρου, Μητσόπουλος, Κατσιμήτρος, Σαραντόπουλος, Μίχος, Κονιαβίτης.


ΑΟΚ Ζακύνθου: (Νόλης) Δρακόπουλος, Παναγόπουλος, Κουρρέλας, Σωτηρόπουλος, Καρβούνης, Τηλιόπουλος, Μουσάϊ, Κάρδαρης, Μαρούδας, Πέττας, Μεζίνι.

Στάθης Σταθόπουλος: «Ήταν μια σημαντική νίκη για μας αφού παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα με άριστη αγωνιστική τακτική και με βαθμολογική συγκομιδή. Γι’ αυτό άλλωστε αυτή η νίκη μας παίρνει και ιδιαίτερη αξία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη και την απόδοση. Συνεχίζουμε έτσι για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Comments are closed.