Παλαίμαχοι Λεβαδειακού: Κοπή πίτας και… ευχαριστίες

0

Πριν λίγες μέρες το «Σωματείο Βετεράνων – Παλαιμάχων Λεβαδειακού» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και σε στενό ¨οικογενειακό” κύκλο άπαντες οι παλαίμαχοι της ομάδας έδωσαν το παρόν στέλνοντας και το μήνυμα ότι κάτι καινούργιο έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί…

Να πούμε ότι τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Γιάννης Μελισσάρης, Γιάννης Πούλος, Τάσος Τσίκεζας και Σωτήρης Ζέρκουλης.

Παράλληλα οι Παλαίμαχοι του Λεβαδειακού προετοιμάζονται για το φιλικό παιχνίδι που θα δώσουν με τον Πανιώνιο στις 18 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Την Δευτέρα 4/3 οι παλαίμαχοι ταξίδεψαν στην Αρτάκη δίνοντας ένα ακόμα φιλικό με την αντίστοιχη τοπική ομάδα.

Επίσης οι Παλαίμαχοι του Λεβαδειακού με ανακοίνωση εκφράζουν τις ευχαριστίες και την συμπαράστασή τους στην Π.Α.Ε. Λεβαδειακός:

“To Δ.Σ. των Παλαιμάχων του Λεβαδειακού («Σωματείο Βετεράνων – Παλαιμάχων Λεβαδειακού») ευχαριστεί θερμά την Π.Α.Ε. Λεβαδειακός για την άψογη συνεργασία των δυο πλευρών και την συμπαράσταση της Π.Α.Ε. στους παλαίμαχους σε οτιδήποτε έχει ζητηθεί. Οι παλαίμαχοι της ομάδας θα είναι πάντα στο πλευρό της μεγάλης μας ομάδας και εύχονται ολόψυχα και την φετινή χρονιά ο Λεβαδειακός να πραγματοποιήσει τον στόχο της παραμονής”.

Τέλος ευχαριστούν και την ομάδα του Πηγάσου: “To Δ.Σ. των Παλαιμάχων του Λεβαδειακού («Σωματείο Βετεράνων – Παλαιμάχων Λεβαδειακού») ευχαριστεί τον Πήγασο Αγίας Άννας για τις διευκολύνσεις που παρέχει στην ομάδα των παλαιμάχων για την παραχώρηση του γηπέδου και γενικά για την άψογη συνεργασία των δυο πλευρών”.

Για φωτορεπορτάζ των Παλαιμάχων πατήστε εδώ…

Comments are closed.