Γιώτα Πούλου: “Είμαστε η εγγύηση…”

0

Εμείς είμαστε η εγγύηση του Δήμου Λιβαδειάς και εμείς και πάλι την επόμενη τετραετία θα προασπίσουμε τα συμφέροντα της πόλης μας έτσι ώστε η Λιβαδειά να πάρει τη θέση που της αξίζει συνεχίζοντας αυτό που έχουμε ξεκινήσει

Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα που έδωσε η Δήμαρχος Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου η οποία και ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδό της και στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό “Δυναμική αυτοδιοικητική συνεργασία” σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του συνεδριακού κέντρου “Χρήστος Παλαιολόγος”.

Πραγματικά η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε ακόμα και τις προσδοκίες της Γιώτας Πούλου και η οποία ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του. Η αίθουσα του συνεδριακού κέντρου ήταν ασφυκτικά γεμάτη ενώ υπήρχε και κόσμος έξω από την αίθουσα σε μια από τις πιο μεγάλες συγκεντρώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί σε αυτόν τον χώρο.

Η Δήμαρχος Λιβαδειάς έκανε αναφορά στα έργα που έχουν γίνει, σε αυτά που είναι σε εξέλιξη και σε εκείνα που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής Βοιωτίας Νίκος Θηβαίος, η αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Αγνιάδης, η υποψήφια Δήμαρχος Αλιάρτου Ελένη Καλπούζου, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Κώστας Σωτηρόπουλος, Μάκης Καρακικές, Μελέτης Μπαμπέκος και πολλοί άλλοι…

Αναλυτικότερο ρεπορτάζ και με τον λόγο της Δημάρχου Λιβαδειάς σε λίγο…

Comments are closed.