Παλαίμαχοι Λεβαδειακού: Φιλικό με Πανιώνιο. Συνάντηση με Π.Α.Ε.

0

Το πρώτο «δυνατό» φιλικό παιχνίδι για τη νέα χρονιά δίνουν οι Παλαίμαχοι τουΛεβαδειακού με ομάδα παλαίμαχων «μεγάλης» ομάδας την Δευτέρα, 18 Μαρτίου.
Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού, θα υποδεχθούν στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς, στις 16:30’, τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του Πανιώνιου.
Το φιλικό αυτό παιχνίδι θα διεξαχθεί με την συμπαράσταση, φυσικά, της Π.Α.Ε. «Α.Π.Ο. “Λεβαδειακός”» καθώς και της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

Το νέο Δ.Σ. (“Σωματείο Βετεράνων – Παλαίμαχων Λεβαδειακού”) ξεκίνησε πολύ δυναμικά και ήδη έχει προχωρήσει σε πολλές κινήσεις και έχει κάνει πολλές επαφές.
Οι βετεράνοι του Λεβαδειακού έχουν ήδη δώσει και κάποιους φιλικούς αγώνες… προετοιμασίας (όπως ήταν και αυτός την Δευτέρα, 4/3, στην Νέα Αρτάκη) ενώ έχουν «κλείσει» και «δυνατά» φιλικά παιχνίδια, με αντίστοιχες ομάδες παλαίμαχων «μεγάλων» σωματείων τις οποίες στελεχώνουν «μεγάλα» ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια θα έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Επίσης να πούμε ότι πρόσφατα πραγματοποιήθηκε και μια συνάντηση των Παλαιμάχων με την Π.Α.Ε. Λεβαδειακός όπου μέσα σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν πολλά θέματα συνεργασίας των δυο πλευρών. Από την πλευρά τους οι Παλαίμαχοι του Λεβαδειακού ευχαρίστησαν την ΠΑΕ για την παραχώρηση του γηπέδου για το φιλικό με τον Πανιώνιο ενώ προτρέπουν τους φιλάθλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στα παιχνίδια δηλώνοντας την παρουσία τους στο γήπεδο έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της παραμονής.

Comments are closed.