Παλαίμαχοι: Λεβαδειακός-Πανιώνιος 1-1

0

Φιλικό παιχνίδι έδωσαν (Δευτέρα, 18/03), στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς  οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού με τους παλαίμαχους του Πανιώνιου.
Στο στάδιο της πρωτεύουσας της Βοιωτίας βρέθηκαν πολλοί πρώην ποδοσφαιριστές – «δόξες» του Ελληνικού ποδοσφαίρου οι οποίοι έχουν τιμήσει τα χρώματα των δυο ομάδων, τα «λευκά-πράσινα-μπλέ» του Λεβαδειακού και τα «μπλέ-κόκκινα» του Πανιώνιου και όχι μόνο.
Οι καιρικές συνθήκες «βοήθησαν» και πραγματοποιήθηκε μια πάρα πολύ ωραία, αθλητική «γιορτή» την οποία παρακολούθησαν και πολλοί φίλαθλοι. Πολλές μνήμες ξύπνησαν καθώς οι πρώην ποδοσφαιριστές θυμήθηκαν τα παλιά και τις εποχές που «ζωγράφιζαν» στους αγωνιστικούς χώρους γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους και η χαρά εναλλασσόταν με την συγκίνηση.

Αυτό ήταν το πρώτο, πολύ «δυνατό», παιχνίδι που έδωσαν στην «φυσική» τους έδρα οι πρώην ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στο (πρόσφατο ή λίγο πιο μακρινό) παρελθόν έχουν τιμήσει την πράσινη φανέλα, με την νέα τους μορφή, μιας και όπως έχουμε αναφέρει έχουν κάνει ένα νέο ξεκίνημα ιδρύοντας νέο σύλλογο, το “Σωματείο Παλαίμαχων – Βετεράνων Λεβαδειακού”. Οπως διαβεβαίωσαν θα ακολουθήσουν και πολλά άλλα τα οποία θα έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Πριν από την έναρξη του αγώνα οι “πράσινοι” τίμησαν τον Βοιωτό, καταγόμενο από τον Αγιο Γεώργιο, Μπάμπη Σαϊπά, ο οποίος έχει τιμήσει αγωνιζόμενος τα χρώματα και των δυο ομάδων ενώ εδώ και χρόνια αποτελεί «κομμάτι» της ομάδας της Νέας Σμύρνης ενταγμένος στα τμήματα υποδομής.
Από την πλευρά τους οι «κυανέρυθροι» τίμησαν τον Ντίνο Χάνιο.
Για την ιστορία το φιλικό παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1 με τα γκολ που σημείωσαν ο Ζερκουλης και ο Κωτσοβος.

Για την ομάδα των παλαίμαχων του Λεβαδειακού αγωνίστηκαν οι: Παναγιώτης Καραμπάτσος, Σπύρος Γκουλής, Δημήτρης Λαζάρου, Γιάννης Μαρτιναίος, Τάσος Παστός, Χρήστος Κωτσαδάμ, Γιάννης Μαγγίνας, Κώστας Γκαλαμέλος, Ανδρέας Ζώης, Γιώργος Μάνεσης, Λουκάς Μπέλλος, Κώστας Κακοτρίχης, Λουκάς Μπάρλος, Χρήστος Ζαφείρας, Καντάς, Παναγιώτης Καβρούζος, Γιάννης Τζότζολης, Γιάννης Πούλος, Κώστας Μπότσης, Χρήστος Κεφαλάς, Σωτήρης Ζερκούλης, Παναγιώτης Αυγέρης, Γιάννης Παπαχαραλάμπους, Παναγιώτης Κεραμάρης, Νίκος Αναγνωστάκος, Κώστας Καραδήμας, Οδυσσέας Κωτσαδάμ, Κώστας Ματθαίου, Γιώργος Τσαμπής, Μάκης Ράπτης.

Προπονητής ο Ντίνος Χάνιος.

Την ομάδα του Συνδέσμου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ. εκπροσώπησαν στο φιλικό αυτό οι κ.κ.: Φακής, Χάιτας, Νικολαΐδης, Παπαχριστόπουλος, Δημητρίου, Κωτσοβός, Πλεξίδας, Σαϊπάς, Ντασιακλής, Ζυγούρης, Μπέλλος, Σουλογάνης, Αγγελόπουλος, Κομπογιωργας, Εμβολιάδης, Μπαλάφας, Χριστοδούλου, Ζευγαρόπουλος, Σούλης, Καραγιώργης, Τσερος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιάννης Αποστόλου με βοηθούς τον Κώστα Λιάκο και τον Γιώργο Κατσούλα.

– Οι «πράσινοι» αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και στα πλαίσια της φιλοξενίας παρέθεσαν δείπνο στην «κυανέρυθρη» «αποστολή στο εστιατόριο «Νερόμυλος» στις πηγές της «Ερκυνας («Κρύα»).

– Οι βετεράνοι του Λεβαδειακού ευχαρίστησαν την Π.Α.Ε. «Α.Π.Ο. “Λεβαδειακός”» για όλες τις διευκολύνσεις που τούς παρείχε για την διεξαγωγή του φιλικού καθώς επίσης την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας (“Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας”), τον Δήμο Λεβαδέων, το Επιμελητήριο Βοιωτίας και την εταιρία «Αλουμίνιον της Ελλάδας».

Πηγή: starsports

Comments are closed.