Βούλα Καράλη: Το ψηφοδέλτιο νίκης…

0

Το ψηφοδέλτιο της νίκης αναμένεται να παρουσιάσει η υποψήφια Δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη την Παρασκευή το απόγευμα. Τη στιγμή που οι υπόλοιποι συνδυασμοί δεν έχουν παρουσιάσει ούτε έναν υποψήφιο ο συνδυασμός “Επανεκκίνηση τώρα” θα παρουσιάσει τους πρώτους περίπου 30 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους σε ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο που φέρνει το μήνυμα νίκης και ικανό να πάρει τα ηνία της Δημοτικής Αρχής στον Ορχομενό.

Η Βούλα Καράλη στο ψηφοδέλτιό της έχει καταφέρει να συνδυάσει το παλιό και το νέο, την εμπειρία και τον ενθουσιασμό με ανθρώπους απ’ όλους τους χώρους στην ευρύτερη κοινωνία του Δήμου Ορχομενού. Ένα ψηφοδέλτιο που της δίνει το μεγάλο προβάδισμα για τις προσεχείς εκλογές και τη φέρνουν ολοένα και πιο κοντά ως φαβορί να είναι η νέα Δήμαρχος Ορχομενού, ίσως και από την πρώτη Κυριακή.

Το δελτίο Τύπου: “Η υποψήφια Δήμαρχος Ορχομενού κ. Βούλα Καράλη θα παρουσιάσει τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού της “Επανεκκίνηση τώρα”, την Παρασκευή 22 Μαρτίου και ώρα 18.30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Ορχομενού”.

Comments are closed.