Αμβρυσσέας: «Έπεσε» με ψηλά το κεφάλι

0

Ο Αμβρυσσέας έκανε το καθήκον του απέναντι στη Λέρνα αλλά στο Ύπατο “παίχτηκε” η τελευταία πράξη για τον υποβιβασμό της ομάδας του Διστόμου.

Τη μόνη ομάδα που «κυνήγαγε» ο Αμβρυσσέας ήταν ο Παναρκαδικός ο οποίος «πέρασε» με ισοπαλία στο Σχηματάρι κόντρα στο Ύπατο κι έτσι και μαθηματικά παρέμεινε στην κατηγορία σε βάρος της ομάδας της Βοιωτίας. Το ρεζουμέ της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι Βοιωτική ομάδα «συνέβαλλε» έτσι ώστε να «τελειώσουν» και οι τελευταίες ελπίδες του Αμβρυσσέα χωρίς αυτό να έχει κάποια αιχμή. Γιατί στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν…

Πάντως η Διστομίτικη ομάδα «έπεσε» με ψηλά το κεφάλι. Πάλεψε μέχρι τέλους κόντρα σε όλα και δεν μπορεί κανείς να της προσάψει τίποτα. Και σε γενικές γραμμές ο Αμβρυσσέας «κυνηγήθηκε» κιόλας από κάποιες απαράδεκτες διαιτησίες.

Για την ιστορία να πούμε ότι στο παιχνίδι με την Λέρνα δυο γκολ πέτυχε ο Δήμου και από ένα οι Βαζ και Φωτόπουλος.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 35* με τον Δήμου να κάνει το 1-0. Στο 42* ο Βαζ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του κάνοντας το 2-0.

Στο 55* ο Φωτόπουλος ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 70* ο Δήμου πετυχαίνοντας και το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Τώρα πλέον η ομάδα του Διστόμου πρέπει να αρχίσει να σχεδιάει την ομάδα για την επόμενη χρονιά όπου θα τη βρει στο τοπικό πρωτάθλημα Βοιωτίας ξεκαθαρίζοντας ακόμα και τους στόχους αν και είναι κάπως ακόμα νωρίς.

Οι ιθύνοντες της ομάδας μάλλον θα περιμένουν να τελειώσει το πρωτάθλημα (απομένουν δυο ακόμα αγωνιστικές) και ανάλογα από κει και πέρα να πράξουν.

Το βάρος τώρα στον Αμβρυσσέα θα δοθεί στο κύπελλο όπου αντιμετωπίζει στα ημιτελικά τον Α.Ο. Υπάτου για μια θέση στον τελικό  απέναντι στην Ολυμπιάδα Οινοφύτων. Στο Δίστομο θέλουν τουλάχιστον να κλείσουν τη χρονιά με έναν τίτλο…

Αμβρυσσέας: Ιωαννίδης, Στασινόπουλος, Καραλής (51* Βλάχος), Ζαφειρίου (68* Κουβέλης), Στάρις, Βήχος, Αντωνίου, Παλαιοπάνος, Βαζ (51* Σταύρε), Δήμου, Φωτόπουλος (75* Μουντοκαλάκης).

Λέρνα: Πλατής, Πέρκας, Μπακατσέλος, Καπλατζής, Καϊάφας, Τσουρδίνης (67* Θεοδωρόπουλος), Κρεμύδας (46* Αντωνόπουλος), Μούγιος, Μπιτζής, Μανιάτης (46* Παντέλης), Αϊβαλιώτης.

Comments are closed.