Παλαίμαχοι Λεβαδειακού vs Π.Σ.Α.Π.

0

Tην προσεχή Δευτέρα, 08 Απριλίου, στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς, η ομάδα του Σωματείου Βετεράνων – Παλαίμαχων Λεβαδειακού θα υποδεχθεί την (μικτή) ομάδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.
Την ομάδα του Π.Σ.Α.Π. στελεχώνουν γνωστοί, επίλεκτοι, ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν «κοσμήσει» τόσο το Ελληνικό, όσο και το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όπως είναι οι: Σαραβάκος, Μπατίστα, Κατσουράνης, Φραντζέσκος, κ.α.
Τονίζεται ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί και για την υποστήριξη και ενίσχυση του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Λιβαδειάς.
Το φιλικό αυτό παιχνίδι θα διεξαχθεί με την συνεργασία και την υποστήριξη της Π.Α.Ε. «Α.Π.Ο. “Λεβαδειακός”» και είναι μια συν-διοργάνωση με τον Δήμο Λεβαδέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας).
Χορηγός είναι το «Αλουμίνιον της Ελλάδος».

Φιλική ήττα (2-1) στην Ιτέα από τους παλαίμαχους του Αστέρα
Στο πλαίσιο των γενικότερων δράσεων και των φιλικών αγώνων που πραγματοποιούν οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού, το απόγευμα της Δευτέρας, 01 Απριλίου, έδωσαν ένα φιλικό παιχνίδι στην Ιτέα, με αντίπαλο την ομάδα των παλαίμαχων του Αστέρα Ιτέας.
Στο παιχνίδι στο οποίο ξύπνησαν πάρα πολλές μνήμες η ομάδα της Ιτέας επικράτησε με 2-1.

Για την ομάδα του Λεβαδειακού αγωνίστηκαν οι:
(όπως βλέπουμε στην φωτό, από αριστερά)
Ορθιοι: Σπύρος Γκουλής, Λουκάς Μπέλλος, Γιώργος Καντάς, Γιάννης Μελισσάρης (με τα πολιτικά), Γιάννης Πούλος, Γιάννης Μαγγίνας, Λουκάς Μπάρλος (τερματοφύλακας), Γιώργος Τσαμπής, Χάρης Αθανασόπουλος (με τα πολιτικά), Γιάννης Τζότζολης, Γιάννης Μαρτιναίος, Παναγιώτης Καραμπάτσος (τερματοφύλακας), Χρήστος Ζαφείρας, Κώστας Γκαλαμέλος, Ντίνος Χάνιος, Δημήτρης Ματθαίου.
Κάτω:  Μάκης Ράπτης, Δημήτρης Λαζάρου, Κώστας Καραδήμας, Νίκος Αναγνωστάκος, Τάσος Τσίκεζας, Ανδρέας Ζώης, Χρήστος Κωτσαδάμ, Γιάννης Παπαχαραλάμπους, Παναγιώτης Καβρούζος.

Με την ομάδα των βετεράνων του Αστέρα Ιτέας αγωνίστηκαν οι:
(όπως βλέπουμε στην φωτο, από αριστερά)
Ορθιοι: Κατσιφλώρος, Χλεμπογιάννης, Δ.Παπαναγιώτου, Πασαλημανιώτης, Χ.Κούκος, Μανέτας, Ντάσκας, Τσακίρης, Ματσούκας, Δελής.
Κάτω: Δ.Καρανάσος, Καραγιάννης, Παλυβίδας, Υφαντής, Μαντζώρος, Κουκούσης, Ηλ.Θεοδοσάκης, Ανδ.Καρανάσος.


Φυσικά, όπως συνηθίζεται σε αυτά τα παιχνίδια, υπήρξε και δεύτερο… ματς, αμέσως μετά, σε γνωστό κέντρο της περιοχής, όπου οι γηπεδούχοι παρέθεσαν δείπνο στους φιλοξενούμενους. Οι πληροφορίες λένε ότι και σε αυτό επικράτησαν οι γηπεδούχοι….

Πηγή: starsports

Comments are closed.