Ο Λουκάς Παπαϊωάννου υποψήφιος με τη Γιώτα Πούλου

0

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου θα είναι ο Λουκάς Παπαϊωάννου συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Δυναμική Αυτοδιοικητική Συνεργασία” με υποψήφια Δήμαρχο Λιβαδειάς την τωρινή Δήμαρχο Γιώτα Πούλου.

Θεωρώ υποχρέωση μου, την απόφαση να συνεχίσω αγωνίζομαι για τον τόπο μου, να συνεισφέρω με όποιον τρόπο μπορώ στην εξέλιξη, την αναβάθμιση και την προστασία της κοινωνίας από την παρακμή. Σαν νέος πολίτης, πιστεύω ότι έχω πολλά να δώσω, με τις απόψεις, τις προτάσεις μου και την χωρίς ιδιοτέλεια προσφορά μου” τονίζει χαρακτηριστικά ο Λουκάς Παπαϊωάννου για την απόφασή του να “συμπορευθεί” με την Δήμαρχο Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου.

Ο Λουκάς Παπαϊωάννου γεννήθηκε στη Λιβαδεια. Ζει και εργάζεται στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας ως λογιστής – φοροτεχνικός. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς ενώ έχει διατελέσει και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακόμα ένας νέος άνθρωπος με όραμα και προοπτική θα ζητήσει την ψήφο των συμπολιτών του για να μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο του.

Comments are closed.