Επίσκεψη Καραμάνη στην Ε.Α.Υ. Βοιωτίας

0

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας είχε την χαρά να υποδεχτεί την Πέμπτη 11/04/2019, στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας τον επικεφαλής του συνδυασμού “Αλλάζουμε Σελίδα” και υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Λεβαδέων κ. Καραμάνη Δημήτρη μετά των συνεργατών του.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος αφού ενημερώθηκε εκτενώς από το Προεδρείο της Ε.Α.Υ.Β. για τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες οι Αστυνομικοί επιτελούν το λειτούργημά τους, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και πλήρη στήριξη του στο δύσκολο έργο μας και ενημέρωσε σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί συμπαραστεκόμενος στην Ένωσή μας,ώστε να συμβάλλει στο μέτρο του δυνατού προς την επίλυση των προβλημάτων ( 30% κενές οργανικές θέσεις,υλικοτεχνικός εξοπλισμός,πεπαλαιωμένα υπηρεσιακά οχήματα κτλ) τα οποία αντιμετωπίζουν τόσο οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στην Περιφέρεια Λιβαδειάς αλλά και στο νομό Βοιωτίας εν γένει.

Η Ε.Α.Υ.Βοιωτίας εύχεται καλό αγώνα και καλή επιτυχία στον επικεφαλής του συνδυασμού “Αλλάζουμε Σελίδα” κ. Καραμάνη Δημήτρη και σε όλους τους υποψηφίους.

Comments are closed.