Αμβρυσσέας: Και τώρα περιμένει…

0


Ο Αμβρυσσέας ολοκλήρωσε με νίκη και κοιτά την… αναδιάρθρωση

Ο Αμβρυσσέας έκανε το καθήκον και ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Διστόμου κέρδισε 2-1 τον Α.Ο. Εικοσιμίας σε ένα παιχνίδι όπου το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο και η επανάληψη ήταν μια τυπική διαδικασία.

Η Βοιωτική ομάδα που χειροκροτήθηκε από τον κόσμο της στο τελευταίο παιχνίδι τερμάτισε στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τώρα περιμένει ελπίζοντας βάσιμα ότι και του χρόνου θα ξαναπαίξει στη Γ’ Εθνική.

Όλα συγκλίνουν ότι με την επικείμενη αναδιάρθρωση η θέση που έχει τώρα ο Αμβρυσσέας θα αποβεί σωτήρια και οι Βοιωτοί θα μπορούν να σχεδιάσουν την ομάδα για την επόμενη περίοδο.

Θέλει λίγο ακόμα υπομονή έτσι ώστε να μάθουμε τις τελικές αποφάσεις της ΕΠΟ. Υπάρχεο πάντως διάχυτη αισιοδοξία ότι όλα θα κυλήσουν κατ’ ευχήν…

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 με τον Στασινόπουλο στο 15* να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 35* ο Σένκα ήταν αυτός που πέτυχε το δεύτερο γκολ για τον Αμβρυσσέα κάνοντας το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι λίγο πριν το ημίχρονο μείωσαν σε 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ αφού στο β’ ημίχρονο και οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν με την τυπική διαδικασία της αναμονής της λήξης του αγώνα.

Αμβρυσσέας: Ιωαννίδης, Στασινόπουλος, Ζαφειρίου, Στάρις, Βήχος, Βλάχος (46* Μουντοκαλάκης), Σένκα, Καραλής, Αντωνίου (46* Δήμου), Κουβέλης, Ζυγογιάννης

Comments are closed.