Ο Νίκος Μπράλιος και πάλι με την “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ”

0

Την απόφασή του να ανταποκριθεί και πάλι στο κάλεσμα του Νώντα Κοτσικώνα πήρε ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λεβαδέων Νίκος Μπράλιος εξηγώντας παρακάτω και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

“Ανταποκρίθηκα και πάλι στο κάλεσμα της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ και του επικεφαλής της ΝΩΝΤΑ ΚΟΤΣΙΚΩΝΑ, για συμπόρευση. Γιατί είμαι βέβαιος ότι η ενίσχυσή της και η ανάδειξη της σε ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΗ στο Δήμο μας, θα δυναμώσει τη φωνή του λαού, απέναντι στην πολιτική που συνθλίβει τα σύγχρονα δικαιώματα και τις ανάγκες του. Θα αναπτερώσει την ελπίδα και θα δώσει μεγάλη ώθηση στον αγώνα, για να μπορέσουν οι δημότες να εμπιστευθούν τη δύναμή τους.

Με την εμπειρία μου μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο όπου εσείς με στείλατε με την ψήφο σας, κυρίως όμως από την καθημερινή συναναστροφή μου μαζί σας, θεωρώ ότι έχουμε το πλεονέκτημα να μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια. Γιατί ποτέ δεν είπαμε ψέματα. Τιμήσαμε την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας. Σταθήκαμε στο πλευρό σας. Αναδείξαμε θέματα και προβλήματα που χρονίζουν. Προβάλαμε συγκεκριμένες προτάσεις. Πάντα με γνώμονα την υπηρέτηση των λαϊκών αναγκών, πέρα και έξω από μικροσυμφέροντα και εξυπηρετήσεις.

Παλεύουμε λοιπόν από το ίδιο μετερίζι, όλοι εμείς που ονειρευόμαστε και σχεδιάζουμε ένα Δήμο που μας αξίζει. Με πρωταγωνιστή, συμπαραστάτη και χορηγό τον ίδιο τον λαό του. Και τώρα συμπορευόμαστε πολύ περισσότεροι. Με σιγουριά και αισιοδοξία, ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ !”

Comments are closed.